TERAZ 6°C
JAKOŚĆ POWIETRZA Umiarkowana
reklama

Piotrkowianie w "Hell's Kitchen"

M.Jaron
M.Jaron wt., 30 sierpnia 2016 09:14
Tego jeszcze nie było - w kolejnej, szóstej edycji programu "Hell's Kitchen" weźmie udział dwoje piotrkowian.
Zdjęcie
Autor: fot. materiały prasowe hellskitchen.pl

Producenci programu na oficjalnej stronie www.hellskitchen.pl tak przedstawiają sylwetki uczestników.

Karolina Sadura

Z kuchnią związana jest zawodowo. Pracuje jako kucharz w jednej z sieciowych restauracji. Miłość do gotowania zaszczepił w niej ukochany dziadek. Jej anielski wygląd to tylko pozory... Potrafi zacięcie walczyć o swoje.

Jest szczera, czasem aż do bólu. Marzy o tym, żeby wygrać „Hell's Kitchen” i otworzyć własną restaurację kierowaną do dzieci i młodzieży. Prywatnie żona i mama dwójki dzieci. Uczestnicy mówią na nią „Atomówka”.

Jakub Wolski

Od dwóch lat prowadzi własne bistro w Piotrkowie Trybunalskim, gdzie codziennie rano wypieka chleb na zakwasie według przepisu jego mamy. Wcześniej przez 10 lat pracował w gastronomii, prowadząc m.in. hotel, restauracje i firmy cateringowe. W swoim życiorysie ma również pracę na ogromnych statkach pasażerskich.

Do programu przyszedł przede wszystkim po to, aby nabrać doświadczenia oraz zdobyć wiedzę kulinarną, której – jak sam mówi – wciąż mu brakuje. Jest bardzo energiczny, choć na pierwszy rzut oka może sprawiać wrażenie osoby niezwykle spokojnej i zdystansowanej.

Jest mężem i ojcem dwójki cudownych dzieci. W programie otrzymał pseudonim „Sowa”.

 

Tym razem, zamiast Wojciecha Modesta Amaro, piekielną kuchnią będzie zarządzać Michał Bryś.


Dodajmy, że w najbliższy poniedziałek o 9:30 Jakub Wolski będzie gościem programu "O tym się mówi" na antenie Strefy FM. Pierwszy odcinek "Hell's Kitchen" w telewizji zostanie wyemitowany 6 września o 20:05 na antenie Polsatu.

Reklama

Podsumowanie

    reklama

    Komentarze 37

    reklama

    Dla Ciebie

    6°C

    Pogoda

    Kontakt

    Radio