Choć woda miała zaledwie 4 stopnie powyżej zera, nie odstraszyło to sześciu nurków, którzy w specjalistycznych kombinezonach zanurzyli się na 40 minut w zbiorniku. Po nurkowaniu ekipa spędziła czas przy ognisku, piekąc kiełbaski, był też świąteczny śledzik, tym razem z paczki. Klub Nurkowy U-Dive działający na naszym terenie regularnie organizuje nurkowania zarówno w naszym regionie, w kraju, ale i poza granicami Polski. Zachęcamy do odwiedzenia jego witryny, gdzie znaleźć można relacje z podwodnych wypraw www.u-dive.pl.
Komentarze 8
18.12.2017 13:47
Stanisław Piotr Gajda co roku puszcza bączka na otwarcie tak ulubionych przez szacownych mieszkańców prastarego grodu " Interakcji " Jest też grupka osób które nie są tym zachwyceni ale to jest margines marginesu . Tak ?
18.12.2017 13:33
Za rok wypuścimy świnki morskie ;-)
18.12.2017 12:38
To co zrobili Ci panowie jest nielegalne to znaczy przyczynili się zarybienia bez pozwolenia PZW czym grożą sankcje prawne.
18.12.2017 11:49
Ocalili karpie, zjedli kawałek świnki...
18.12.2017 11:11
wypuscili ryby a smaża kiełbaski :D dobra nie czepiam sie, wiem ze ta kiełbasa już nie będzie żywa a tak kilka karpi uniknelo rzezi. luz