TERAZ18°C
JAKOŚĆ POWIETRZA Bardzo dobra
reklama

N

Kuchnia francuska w restauracji "Miód i Wino"

wt., 20 marca 2018 15:32
Restauracja „Miód i Wino” w hotelu Podklasztorze już po raz drugi bierze udział w elitarnym wydarzeniu Goût de France / Good France. To dzień, w którym na pięciu kontynentach obchodzone jest święto francuskiej gastronomii.

Wykryto bloker reklam!

Treść artykułu została zablokowana, ponieważ wykryliśmy, że używasz blokera reklam. Aby odblokować treść, proszę wyłączyć bloker reklam na tej stronie.

Już od środy 21.03 aż do końca tygodnia w Restauracji „Miód i Wino” czekać na Gości będzie specjalna karta menu z propozycjami dań francuskiej kuchni.

 

Zapewne większość z Państwa słyszała o narodowych potrawach z Francji. Kuchnia ta nie jest jednak w naszym regionie tak popularna jak włoska lub hiszpańska.


Jest to więc wyjątkowa okazja aby wypróbować dania z wyśmienitego francuskiego menu.

Szef Kuchni Krzysztof Pawłowski szczególnie poleca świeże ostrygi z sosem cytrynowo- pietruszkowym. Ponadto można będzie skosztować jagnięciny i tradycyjnych francuskich serów.

 

Serdecznie zapraszamy do rezerwacji stolików pod numerem tel. 695 320 485.

 

Hotel Podklasztorze

Sulejów, ul. ul. Władysława Jagiełły 1

www.hotelpodklasztorze.pl

 

Reklama

Podsumowanie

    reklama
    reklama

    Dla Ciebie

    18°C

    Pogoda

    Kontakt

    Radio