Na co stawiamy? Na jakość, cenę, czy czas dowiezienia? Co najczęściej zamawiamy? Okazuje się, że najważniejsza jest jakość obiadu, na drugim miejscu cena, na trzecim czas dowozu, ale ważne jest także to, czy właściciela danego lokalu znamy osobiście. No i czy lubimy.
Co najczęściej wybieramy, zamawiając? Głównie obiady (barszczyk, żurek, pomidorowa - schabowy, pierogi), ale wciąż popularna jest kuchnia włoska (pizza) oraz chińska. Ważna jest także wielkość porcji. Dla niektórych im więcej, tym lepiej.
A które lokale polecali słuchacze Magla? Aresto, Relax, Bar „10”, Słoneczko, Esposito, Karuzela smaków, Sajgon, Amici, Odlot, Riposta, Dobre za drobne, GulJana, Soul food bistro czy lokal U Meckiera.
A jakie mogą polecić internauci?
- Maturzyści kończą rok szkolny
- Pomoc przyszła w porę
- Tegoroczny Motofestyn zapowiada się przebojowo!
- Ciężka praca popłaca. Najlepsi uczniowie nagrodzeni
- Prezydent ogłosił konkursy na stanowiska dyrektorów pięciu szkół
- Łódzka KAS znalazła w przesyłce ponad 45 tys. zł
- 15-latek chciał okraść drogerię
- Już w niedziele mażoretki z łódzkiego zawalczą o mistrzostwo w Sulejowie
- Nowy chodnik na Próchnika