Jak moze być scieszka rowerowa oddana gotowa jak w Uszczynie przez kilkanaście metrów jej nie ma nie rozumie tego
Wojtek to był gość zawsze musiał postawić na swoim. Nawet ścieżkę załatwił.
Genialna inwestycja. Miliony wywalone w błoto i to dosłownie, aby sarny i dziki miały gdzie urządzać wyścigi.
Ludzie nigdy wam nic nie pasuje tylko hejtujecie.A co wy dobrego zrobiliście.Siedzicie w domach i głupoty piszecie.Dla rowerzystów i pieszych na pewno poprawa życia i bezpieczeństwa na drodze.
Rzetelność informacji ...... na wysokości Poniatowa ścieżki brak więc skąd informacja ze Piotrkow Przyglod jest ścieżka? Ponadto od lasu do skrzyżowania w Poniatowie ścieżki brak bo tam jest zrobiona uliczka dojazdowa do posesji a nie żadna ścieżka.
A dlaczego nie pokazano odcinka na którym brakuje ścieżki rowerowej ? Chodzi mi o kilkaset metrów od starego przystanku kolejki wąskotorowej do wysokości wyjazdu ze stacji paliw w Poniatowie
Ścieżka rowerowa a na ścieżce piesi. Powinny być chyba mandaciki.
Jak dla mnie super sprawa. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego projektu, ale jak przejechałem się raz odcinkiem Poniatów-Piotrków, to zmieniłem zdanie. Może i ścieżka jest tuż przy ruchliwej drodze i jest odrobinę za wąska... ale dzięki niej można bezpiecznie przemieszczać się rowerem poza miastem. Poza tym to rewelacyjna sprawa dla okolicznych mieszkańców, którzy mogą łatwiej dostać się choćby do kompleksów handlowych na ul. Sulejowskiej, bez konieczności wsiadania w auto. Patrząc na ilość pieszych i rowerzystów,ktorzy poruszali się tym szlakiem w sezonie letnim, to wcale nie był to głupi pomysł.
A co z bardzo niebezpiecznymi przeszkodami w postaci stojących skrzynek elektrycznych pod napięciem na tej drodze rowerowej obok stacji Orlenu , oraz z niebezpiecznym zwężeniem ścieżki przed mostem na Wierzejce przez stalowe bariery ochronne.
Ta ścieżka momentami pokryta mokrymi liśćmi i można się nieźle przejechać rowerem na czymś takim. To nie można było zdmuchnąć przed otwarciem ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!