metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sweetheart ~sweetheart (Gość)06.01.2011 21:18

"Aman" napisał(a):
Już mam dużą paczkę. Nie muszę łazić do sklepu dla idiotów i robić sceny, kupuję przez neta.

jesteś fest ! xD

00

Imprezowa Sucz ! ~Imprezowa Sucz ! (Gość)09.01.2011 19:23

Przykro mi z powodu Przemka ale na świecie co chwile dochodzi do jakiejś tragedii a to gwałty, porwania, zabójstwa...
I nie piszczie głupot,że to wina klubu,że Przemka nie ma, to wina LUDZI to my sobie robimy wzajemnie krzywde !!

weekend
bez imprezy to weekend stracony :)

00

batonik ~batonik (Gość)06.01.2011 21:41

Niestety ten chłopak nie żyje,to informacja sprawdzona, rodzina rozpacza, dziwne ze nie napisza o tym tutaj pewnie ludzie z protectora zaplacili zeby nie wyszlo. ale kto madry ten wie ze tam dzieja sie rzeczy ze glowa mala, Nie chodzi tu o latwe laski czy bojki, barmani dosypuja tam gowna , niekoniecznie do piwa moze to byc sok. takze protectorianie łaczcie sie i cieszcie ze wam to sie nie przydarzylo

00

polcia098 ~polcia098 (Gość)09.01.2011 18:58

co wy piszecie to aż głowa boli teraz ludzie są różni i nie można nikomu ufać a policja jak by chciała to by go dawno znalazła.byłam w wielkiej brytani i tam policja inacze działa niż nasza naprawdę.

00

mol molranga07.01.2011 07:36

Jaki Offtop, że szkoda gadać.
To w końcu co się stało z tym chłopakiem? Żyje, czy wpadł do studni bo nic z komentarzy nie mogę wywnioskować.

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)07.01.2011 09:01

"batonik" napisał(a):
Niestety ten chłopak nie żyje,to informacja sprawdzona, rodzina rozpacza

z łaski swej, podaj źródło :)

00

Tartu Tarturanga07.01.2011 09:59

Może łaskawie niech portal epiotrkow wkońcu coś napisze w tej sprawie !!!
Czy są jakieś wiesci czy ustalono czy chłopak dotarł na dyskoteke itd itp.
Bo to już robi się nie smaczne !!!

00

Niestety ten chłopak nie żyje,to informacja sprawdzona, rodzina ~Niestety ten chłopak nie żyje,to informacja sprawdzona, rodzina (Gość)07.01.2011 11:14

człowieku jaką ty masz dużą fantazje na temat tego protectora kto ci takich głupot na opowiadal.
twoim zdaniem jakie rzeczy sie tam dzieja ?
a jezeli chlopak nie zyje to taka informacja sie napewno gdzies ukaze , w ogóle wypisujecie takie głupoty tu ze glowa mala , widac ze srednia wiekowa na tym forum to 14-18lat albo jeszcze mniej ,,,

00

Aman Amanranga07.01.2011 11:34

"mol" napisał(a):
Jaki Offtop, że szkoda gadać.

Masz rację. Przy braku informacji od mediów fantazja ludzka nie zna granic.

"Tartu" napisał(a):
Bo to już robi się nie smaczne !!!

Zgadzam się. Ludzie szukają sensacji. Tylko dziwne, że sprawa umilkła medialnie jakby nic się nie stało. Dziwne.

00

ania ~ania (Gość)09.01.2011 18:54

sweetheart a i to wina dyskoteki ze wpuszczaja roznych ludzi?? W jakim wy niekorzy swiecie zyjecie. Co idziesz na dyskoteke zaswiadczenie z komisariatu o niekaralnosci zaswiadczenie od psychologa czy ktos nie jest czubkiem i pokazujesz to przy kupnie biletu. A co do tych osob >18 lat to widzialem wiele razy jak nie wpuszczaja malolatow. Bylem tego swiadkiem. Jedzcie sobie do milano czy na wiejska impreze tam srednia wieku nie przekracza 16 lat a w starej wsi 15. Jedzcie jedni z drogimi i zobaczcie
również jestem świadkiem tego, że często nie chcą na protector wpuszczac osób niepełnoletnich.
też uważam że to nie jest wina dyskoteki. każdy może iśc tam, kto chce ( i jest pełnoletni). przeciez wchodzac na dyskotekę nie jestes pytany: jak wrócisz do domu? gdzie mieszkasz? byłes karany? jestes pewnien, że chcesz tu wejśc? wiesz co tu sie dzieje?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat