metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Imprezowa LaLeczka ~Imprezowa LaLeczka (Gość)09.01.2011 18:48

PIETREK ma racje, a poza tym fajnych ma kumpli nie ma co Ż a ł o s n e !
tak samo jak z ta dziewczyna w heaven w łodzi bandzior przed klubem zaatakował ja nożem i jak zwykle nikt nie reagował
przykre :(

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)07.01.2011 14:55

"Aman" napisał(a):
Przy braku informacji od mediów fantazja ludzka nie zna granic.

no to sorry mam wierzyć komuś kto nie ma potwierdzonych informacji ?
ehh sama mogę sobie coś wymyślić i powiedzieć że gdzieś zamarzł, więc w takich sytuacjach można wierzyć raczej tylko mediom nie sądzisz ?
a po 2 ... słyszałam już 5 wersji jego śmierci więc poczekajcie okaże się, jak umarł to będą nekrologi a mieszkam niedaleko to będę wiedziała !
a czemu media miały by ukrywać jego śmierć niby ?!
i opanujcie się z tymi potwierdzeniami jego śmierci bo co pomyśli sobie rodzina czytając to forum przypuszczając że chłopak żyje , a robicie z niego trupa !
bez przesady ludzie .!
i nie zganiajcie też wszystkiego na Protector bo jeździ tam bardzo dużo ludzi i piją ćpają ale wracają do domu !
a nikt go raczej nie porwał !
a dziwne jest też to że szedł na dyskotekę i nie zabrał z sobą telefonu... ;|
słyszałam od kilku ludzi że podobno w TVP 3 było coś mówione że zamarzł w studzience.. obejrzałam dzisiaj wszystkie odcinki Łódzkich Wiadomości i nie było nic o jego śmierci , tylko o tym że zaginął !
i że niby kiedy go znaleziono ? ! jak wczoraj rano była przeszukiwana pobliska wioska koło Piotrkowa.
Więc ludzie szacunku trochę !
jak macie " potwierdzenie" tego to dajcie.. a nie .;/
bo ja też mogę napisać że gdzieś tam sobie umarł .;/
żałosne !!

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)07.01.2011 14:58

powymyślajcie sobie jeszcze jakieś głupoty i połowa naiwniaków wam uwierzy <lol2>
gdzieś nawet w którymś komentarzu na forum było napisane że miał problemy z gangsterami o narkotyki i go zabili <lol2>
.......

00

Onaaa ~Onaaa (Gość)07.01.2011 16:36

Zastanówcie się ludzie jak sie zachowujecie względem rodziny i najblizszych, wypisując takie bzdury! Oni żyją nadzieją, czekają z każdą minutą że młody się znajdzie cały i zdrowy...w wy Im tą nadzieję odbieracie w ten sposób!!

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)07.01.2011 17:14

"Tartu" napisał(a):
http://www.belchatow.naszemiasto.pl/tag/zaginiony-przemek-z-wronikowa.html[/cytat]
i tu macie dowód że nadal żyje ! 2011-01-07, Aktualizacja: dzisiaj 04:03

00

Anonimowa :( ~Anonimowa :( (Gość)07.01.2011 17:39

Ludzie słuchajcie głupot to w zimę będziecie w trampkach chodzić!!!!!!!!!!Tego chłopaka jeszcze nie znależli , to co słyszycie to czyste bzdury !!!!!!!!!!!:( Ja sądzę że go znajdą ale po dłuższym czasie ... A jak go już znajdą to są nikłe szanse że jest żywy ....Ale bądżmy dobrej myśli ...

00

Aman Amanranga07.01.2011 18:10

"sweetheart" napisał(a):
i tu macie dowód że nadal żyje ! 2011-01-07, Aktualizacja: dzisiaj 04:03

Jeżeli ten poniżej tekst, który tam zamieszczono uważasz za wiarygodny to ja nie mam nic do dodania. Wszak jest tam słowo "ponoć", które to słowo oznacza tylko przypuszczenie a nie pewność.

Cytuję:
Ponoć kilka dni od zaginięcia widziany był w Piotrkowie i w jednej z podbełchatowskich miejscowości.

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)07.01.2011 18:16

"Aman" napisał(a):
Jeżeli ten poniżej tekst, który tam zamieszczono uważasz za wiarygodny to ja nie mam nic do dodania.

to daj jeden "nie/wiarygodny" tekst w którym jest o tym że nie żyję, wydaję mi się że nie dasz żadnego :)

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat