metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dyzma ~dyzma (Gość)07.01.2011 20:24

Zastanawiam się co jeszcze się musi tam wydarzyć , żeby ten syf jakim jest Protektor w końcu zamknąć.Przecież to wylęgarnia zła i deprawacji młodzieży , jednocześnie biznes dla jakiś cwaniaków o których policja nic nie chce wiedzieć i widzieć. Jak taki stan rzeczy można tolerować

00

Piotrkowiankaa ~Piotrkowiankaa (Gość)07.01.2011 20:50

"anigav" napisał(a):
byles(as) tam kiedys? wiesz co tam jest. byc moze wyszedl zza rogu a tam .. np.bito kogos,gwalcono jakas panne,handlowano prochami-choc wcale wychodzic po to nie trzeba

tak najlepiej teraz wszystko zrzucić na Protector, że to wina dyskoteki i ochrony ...
ludzie przecież to mogło stać się wszędzie .!
tak samo jak wszędzie ćpają i piją ... takie są uroki młodości i imprez, tego się nie wytępi, trzeba żyć w takim społeczeństwie i mieć swój rozum a nie kierować się panującą modą na ćpanie .
praktycznie co tydzień bywam na Woli i nigdy krzywda mi się tam nie stała, owszem piją, ćpają, auta są rozkołysane do czerwoności ale co z tego ? są też ludzie którzy poprostu lubią potańczyć .
Ale do setna sprawy ... zamiast zajmować się konwersacją na temat Protectora, może lepiej by pomyśleć, jak można pomóc w poszukiwaniach !!!
chociaż i tak nie potrafię zrozumieć, gdzie byli jego znajomi i jacy musieli być obojetni w stosunku do Przemka, że wrócili sami z imprezy . Przecież to oczywiste, że jak się idzie na jakąś dyskoteke całą ekipą, to każdy na każdego uważa i wraca się do domów w komplecie ...
jedyne, co przychodzi mi na myśl to przycisnąć tych `kolegów`, nie możliwe, żeby nic nie wiedzieli na ten temat ...

00

Kasztelanka ~Kasztelanka (Gość)07.01.2011 22:34

Cytuję:
Szanowna Redakcjo! W imieniu wszystkich użytkowników prosimy o zamieszczenie "newsa" w sprawie zaginionego Przemka! Czy ustalono, co się z nim działo po wyjściu z klubu?

Podpisuję się pod tym. Czekam na PRAWDZIWE informacje w sprawie tego chłopaka.

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)07.01.2011 22:44

"Kasztelanka" napisał(a):
Szanowna Redakcjo! W imieniu wszystkich użytkowników prosimy o zamieszczenie "newsa" w sprawie zaginionego Przemka! Czy ustalono, co się z nim działo po wyjściu z klubu?

Ja również się pod tym podpisuję !

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)08.01.2011 08:58

"Piotrkowiankaa" napisał(a):
tak najlepiej teraz wszystko zrzucić na Protector, że to wina dyskoteki i ochrony ...

racja!!

00

Pietrek Pietrekranga09.01.2011 17:50

sweetheart a i to wina dyskoteki ze wpuszczaja roznych ludzi?? W jakim wy niekorzy swiecie zyjecie. Co idziesz na dyskoteke zaswiadczenie z komisariatu o niekaralnosci zaswiadczenie od psychologa czy ktos nie jest czubkiem i pokazujesz to przy kupnie biletu. A co do tych osob >18 lat to widzialem wiele razy jak nie wpuszczaja malolatow. Bylem tego swiadkiem. Jedzcie sobie do milano czy na wiejska impreze tam srednia wieku nie przekracza 16 lat a w starej wsi 15. Jedzcie jedni z drogimi i zobaczcie

00

Pietrek Pietrekranga09.01.2011 17:44

sweetheart jedni sie jada pobawic inni ochlac jak swinie inni wyrwac dupke i sexik inne jada dac dupe inni cpac inni sie bic tak zawsze bylo i tak zawsze bedzie czy to Protector czy milano czy wiejska zabawa

00

ania ~ania (Gość)08.01.2011 09:32

ja też jestem bardzo często w Protectorze i krzywda mi się nie stała do tej pory.
czemu wszystko zrzucacie na Protector? załoze sie, ze Ci, którzy najwięcej o nim mówią nigdy tam nie byli.
również prosze, o informacje w sprawie poszukiwiań chłopaka.

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)08.01.2011 12:32

"Piotrkowiankaa" napisał(a):

nie ukrywajmy... dzieją się tam różne rzeczy ;]

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)08.01.2011 15:42

a może pokaże się dzisiaj w Woli ? xD

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat