haha zgadzam się z sweetheart wielka patriotka od siedmiu boleści sie znalazła -_- oj anno chyba Ci sie mózg przegrzał bo nie wiem czy wiesz ale każdy ma prawo do własnego zdania..!
Licze,że Przemek sie odnajdzie.
coś na ucho :)
od soboty do soboty i życie sie toczy..
O niespodzianka i nikt mi nic nie powiedział, dlaczego ? Obrażam się :( Kiedy zmieniłem wyznanie ? Kiedy wstąpiłem do sekty ? Bo chyba to sekta skoro Sucz jest w niej Guru, prawda ? Co się dzieję, gdzie Ja jestem, Heloł tak się teraz mówi tutaj w tym kraju gdzie głupota przewyższa rozum? Jak impreza to impreza w rytmie popularnej przyśpiewki ludowej "Przepie.....m domek naszej babci".
Nie rozumie Twojej wypowiedzi, dlaczego miałaby boleć głowa Anne ? Po czym stwierdzasz, że boli ją głowa ?
Po tym, że mówi prawdę, która kole w oko ?
Anna ma rację zbydlencenie młodzieży, degeneratów, pakerów, mięśniaków, którym od koksu ścisnęło nabiał na dole i walnęło w łeb pusty krwią, gdzie ta krew pulsuje w tym pustym łbie. Jedna myśl im tam krąży muszę dać komuś w mordę bo nie wytrzymiem i się zsikam.
Brak wychowania, a przede wszystkim brak zajęcia i kar.
Gdyby takie bezmózgi były odpowiednio wcześniej spałowane przez Policję tak jak to robiła Milicja dawniej lub poważniej ZOMO wówczas takie bezmózgi w mig swe puste łby by wypełniły rozumem.
Gdyby takie bydło zapędzić do wojska i wysłać na front jako oddział sojuszniczy w walce z wrogiem demokracji, wtedy nabiał by się schował i każdy z nich wołał by "Mamusiu, mamusi, gdzie jesteś" itp.
Z takim bydłem, które się leje bo w tych pustych łbach nic nie ma powinno się obchodzić zdecydowanie, szybko i sprawnie eliminować delikwentów z otoczenia.
Co do zaginięcia chłopaka to czy ktoś w ogóle bierze pod uwagę, to że może on uciekł z domu sam, a nie zaginął ? Może znalazł sobie dziewczynę i do niej zwiał ? może miał dość biedy (jeśli takowa była, a i chyba tam się nie przelewa - wnioskuję po artykule w prasie) ?
Może jest inne dno tej sprawy, może rodzina sama znajdzie jakiś sensowny powód dlaczego chłopak tak nagle zwiał. Może zdradzał się w domu jakimiś zamiarami niech rodzina sobie coś przypomni.
Mnie jakoś nie chce się wierzyć, że znikł tak nagle bez powodu przy grupie znajomych. No chyba, że znajomi byli sztywni.
Ostro! i na temat...
Pojechałeś ostro po bandzie. Ale coś w tym jest. Nikomu w tym kraju albo na tym świecie nie zależy na wychowaniu całej młodzieży. Podejrzewam, że nie jest to w interesie elit rządzących. Jeżeli ich dzieci zostaną wychowane na światłych obywateli z głowami nabitymi ekonomią, zarządzaniem itp. to przecież muszą mieć kim rządzić. A nikim nie rządzi się lepiej niż nieświadomym bydłem dla którego najważniejszym celem w życiu jest pójście na dyskotekę, napicie się, naćpanie, załatwienie swoich potrzeb fizjologicznych :-) itp. itd. Napisali, że 18 letni mężczyzna. Patrząc na zdjęcie widzę wystraszonego dzieciaka, który próbował pewnie udowodnić coś sobie a może i kolegom, że jest zdolny pójść na taką imprezę i bawić się tak jak i oni. Ale nikt mu nie uświadomił jakie grożą mu niebezpieczeństwa. Szkoda mi jego rodziny i jego samego. Mam tylko nadzieję, że się znajdzie cały i zdrowy.
Taka prawda i amen! Temat uważam za wyczerpany.
powiedziałam to samo kilka komentarzy niżej.
taaak Annę chyba boli głowa zdecydowanie, bo yyy wyjeżdża do nas z jakimiś tekstami, no bez jaj.
jak to umiera ? zobacz ile tu jest komentarzy aż 153, więc gdzie to miasto tu umiera ? a jak zaglądałam na inne strony to było max 15 komentarzy z udziałem niby " świetnych, inteligentnych"
Aman się udzielał i ucichł a Kleta widzę pierwszy raz na tym forum .;)
bo ją boli ! nie wiem uznaję tylko osoby które stawiają przecinki czy jak ? i obstawiam że ma ponad 25 lat.
Ludzie rozumiem starzejecie się , też to mnie kiedyś dopadnie... ale bez przesady życia w sobie trochę miejcie.
Żyje się tylko raz.
a nie zamulacie i jakieś smuty walicie tu ;/
Imprezowa-Sucz widzę że tylko Ty masz tu w sobie trochę życia .
a wszyscy tu smencą że " Zamknąć protector będzie dobrze"
no to ekipa przeniesie się na inne party.
jak już powtarzałam tu 100 razy że to nie wina protka że zaginał, to tylko i wyłącznie wina jego i kolegów którzy nie chcą pomóc w tej sprawie.
Tyle ludzi jest co sobota w procie i nie giną.
Trzeba mieć rozum żeby jechać na tą dyskotekę !
no to trochę przesadził z imprezą sylwestrową...;/
ale to nie jest jego pierwsza impreza w Woli, bywał już tam.
widzę że Piotrków ma godnych chrześcijan .
Ileż można mówić w kółko o tym samym. A widzę, że temat zatacza coraz szersze kręgi, jeżeli włączamy w to już ŁKS i Widzew to ja już dziękuję i nie wypowiadam się więcej.
a kto zaczął gadać o Widzewie i Łks ?
powinniśmy wszyscy wiedzieć .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!