ja osobiście twierdzę, że nie jedna jeszcze taka tragedia nas spotka. ten klub dla mnie jest wylęgarnia ćpunów i kryminalistów.przyjeżdżają tam nawet latki, dla których ani alkohol ani inne używki nie są obce.mam nadzieję, że to tylko plotki i chłopak się znajdzie.
Mam do Was wszystkich prośbe,to nie jest strona protektora na ktotej komentujecie co tam sie dzieje, a strona na któtej powinniscie pisac wszystkie ważne informacje na temat Przemka, ktore moglyby pomóc w jego poszukiwaniach.Jeszcze raz Was prosze mniej o samym protektorze, a wiecej konkretow w sprawie.Pozdrawiam!!
czas leci a tu ciągle nie wiadomo nic na ten temat .
jedna informacja jest jednak pewna `Przemek się nie znalazł ... .!`
słyszałam nawet wypowiedź DJ`a na Woli, który trzyma kciuki za poszukiwania chłopaka ...
za bezdomnym juz czesza lasy a za tym chlopakiem nikt oprocz najblizszych nie robi nic..
Sprawdź tutaj:
http://www.epiotrkow.pl/news/Nie-wrocil-z-Sylwestra--nadal-nieznane-losy-Przemka,6245
Niestety to prawda że nie żyje...brat potwierdził tożsamość...STRASZNA TRAGEDIA!!!
niestety ale to prawda kocham cie przemek a ty mnie zostawiłeś:-(;-(;-(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!