metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sweetheart ~sweetheart (Gość)09.01.2011 13:59

"gosc" napisał(a):
nie zgadzam się z wami ta dyskoteka zawsze budziła moje wątpliwości tam się kręcą podejrzani ludzie wiem bo mieszkam w tej gminie i pracuje nieopodal moim zdaniem powinna ona być jak najszybciej zamknięta.

to nie wina dyskoteki , tylko ludzi bujających się tam.
kto chce potańczyć to jest dobre miejsce, bo muzyka jest idealna, ale jedziesz tam i możesz bez powodu za przeproszeniem dostać w pysk!
to samo jak jest z tym że dyskoteka jest niby od 18 lat, no proszę was. <lol2> Nigdy nie miałam problemu z wejściem tam.
a nawet jak zawołają dowód to walniesz głupi tekst " a kto na dyskotekę bierze dowód ?" i Cie wpuszczają .. tym bardziej dziewczynę .;|
na pewno nie jest to wina tylko protectora bo jeździ tam dużo ludzi i nie giną w tajemniczy sposób .;/
Nie wiem, moim zdaniem .. nie ma go już ponad tydzień , nic się nie odzywa, praktycznie nikt go nie widział ..
Nie wiem czy on się znajdzie.. ale bądźmy dobrej myśli.

"klet" napisał(a):
"zyski"

ojj raczej nie zamkną tego.. bo są duże zyski pewnie .. a jak zamkną to młodzież będzie strajkować.

00

DJ BOBO ~DJ BOBO (Gość)09.01.2011 16:15

Protector w Woli K. ma najgorszą opinię ze wszystkich Protectorów w Polsce.

10

shsh ~shsh (Gość)09.01.2011 16:22

Dyskoteka jak każda inna, jak komuś się nie podoba to tam nie chodzi. Klubu nie można obwiniać za zaginięcie kogoś, tym bardziej, że nie wiadomo gdzie on się później szwędał, każdy ma swój rozum i odpowiada sam za siebie.

00

onaaa 92 ~onaaa 92 (Gość)09.01.2011 16:51

no to ja wam coś powiem na teman tego przemka.
Ktoś go widział teraz przed piatkiem w pewnej miejscowości pod piotrkowem. pojechał sobie autem na ptb prawdopodobnie. facet który zabiera mleko z mleczarni fo zabrał

00

Imprezowa Sucz ! ~Imprezowa Sucz ! (Gość)10.01.2011 10:06

Moi Drodzy Parafianie !!!
Najgorsze jest ta niepewność co sie z nim dzieje wole nawet o tym nie myśleć i pomyśleć,że na świecie ile ludzi tyle problemów.. jeśli chodzi o Protector to ogarnijcie sie z tymi zbędnymi komentami. Praktycznie większość klubów min Heaven, Elektrownia itd maja zła opinie. Sami sobie stwarzacie problemy.Młodość ma swoje prawa.Nie podoba sie to siedzieć na tyłku w domu lub jezdzić na wiejskie potańcówki...

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)10.01.2011 15:37

"Imprezowa-Sucz-" napisał(a):
Moi Drodzy Parafianie !!!

bawisz się w księdza ? xD

00

anna ~anna (Gość)10.01.2011 15:40

Okropne dno zrobiło się z tego forum po wtargnięciu na te wątki tutaj jakiejś dziczy mentalnej i intelektualnej. Nie chodzi mi tylko o ten wątek, ale też o sportowe wypowiedzi czy to co zaprezentowali chuligani Widzewa, dno totalne. Gdzie wpisy Loli, Cieciórki czy Piotra Włostowica?
Ratują jeszcze sytuacje Aman i Klet, ale czy to ma być wszystko? 2 albo 5-6 osób w sumie to wszystko na co użytkowników z Piotrkowa stać? Po tym forum widać, że to miasto umiera, już nawet innych dowodów nie trzeba.

00

polcia098 ~polcia098 (Gość)10.01.2011 18:00

jeśli ktoś coś wie na temat przemka to prosze o tym mówić ja kocham tego chłopaka i chce żeby wrócił cały i zdrowy:_(

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)10.01.2011 20:37

"anna" napisał(a):
Po tym forum widać, że to miasto umiera, już nawet innych dowodów nie trzeba.

wyjdź jak Ci coś nie pasuje ;)
nie musisz wyrażać swojej opinii ;)
bo... jak jesteś taką " patriotyczną " Piotrkowianką, to czemu dopiero się teraz dołączasz do forum ?;)

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)10.01.2011 20:51

"anna" napisał(a):
Nie chodzi mi tylko o ten wątek, ale też o sportowe wypowiedzi czy to co zaprezentowali chuligani Widzewa,

wydaję mi się że to Łks zawinił.. bo to zginął Widzewiak ;|
więc Łksu się powinnaś czepiać, a nie wyjeżdżasz tu na Widzew.
a po drugie... Mogli się nie bić ! a nie robią jakieś denne ustawki o kluby sportowe <lol2> to jest śmieszne.
Można być za jakimś klubem, kibicować mu, ale nie do tego stopnia aby się bić i zabijać.
Więc wszyscy Łksiaki z Piotrkowa , którzy się tak lansujecie po Piotrkowie i straszycie nawet dziewczyny, bądźcie z siebie dumni !
yyy... a po trzecie dopiero jak się coś stało (chłopak zginął) to policja się zainteresowała, takie ustawki są przynajmniej raz w tygodniu .
Więc brawa i oklaski za to że ktoś w końcu zwrócił na to uwagę.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat