metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mnj ~mnj (Gość)06.01.2011 10:09

To nie prawda wszystko wskazuje na to że Przemek żyje a na terenie bylej Fabryki Barwnikow nikogo nie znaleziono, to zwykle klamstwa.To sa informacje z pierwszej reki!!

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)06.01.2011 10:35

dokładnie ! też czytałam na różnych forach i na każdym jest coś innego.. już czytałam a nawet słyszałam z 5 wersji jego śmierci !;/
a nawet jak by umarł to nie sądzicie że napisali by tu ?;/
więc nie zajmujcie się rozpowszechnianiem plotek !! ;|

00

Aman Amanranga06.01.2011 13:32

"sweetheart" napisał(a):
więc nie zajmujcie się rozpowszechnianiem plotek !! ;|

Ja tylko zapytałem ale jak ktoś robi sobie jaj z pogrzebu to jest po prostu niepoważny. To tak jak z tą reklamą MM "Nie rób sceny..." Zwłaszcza na pogrzebie. Powinienem pójść do MM zrobić jakieś jaja a do ochroniarza powiedzieć "Nie rób sceny..."

00

cccc ~cccc (Gość)06.01.2011 17:41

Ludzie co wy za glupoty wypisujecie????jaka studnia???jaki pogrzeb???zero prawdy w waszych komentarzach"((((

00

Aman Amanranga06.01.2011 20:36

Widzę, że sensacja goni sensację. Jak to zero prawdy. Nie widziałeś nigdy reklamy MM (Media Markt) z pogrzebem w tle?

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)06.01.2011 20:58

"Aman" napisał(a):
Nie widziałeś nigdy reklamy MM (Media Markt) z pogrzebem w tle?

"Aman" napisał(a):
To tak jak z tą reklamą MM "Nie rób sceny..." Zwłaszcza na pogrzebie. Powinienem pójść do MM zrobić jakieś jaja a do ochroniarza powiedzieć "Nie rób sceny..."

a Ty co z tymi MM masz ?;D
skocz do sklepu i sobie kup ;pp

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)06.01.2011 21:02

"Aman" napisał(a):
Jak to zero prawdy. Nie widziałeś nigdy reklamy MM (Media Markt) z pogrzebem w tle?

"Aman" napisał(a):
Ja tylko zapytałem ale jak ktoś robi sobie jaj z pogrzebu to jest po prostu niepoważny. To tak jak z tą reklamą MM "Nie rób sceny..." Zwłaszcza na pogrzebie. Powinienem pójść do MM zrobić jakieś jaja a do ochroniarza powiedzieć "Nie rób sceny..."

macie:

żeby wszyscy wiedzieli i kolega Aman nie musiał się powtarzać ;D

00

Aman Amanranga06.01.2011 21:08

"sweetheart" napisał(a):
skocz do sklepu i sobie kup ;pp

Nie rób sceny, liczą się tylko ceny. Dzięki za jutuba.

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)06.01.2011 21:14

"Aman" napisał(a):
Nie rób sceny, liczą się tylko ceny.

Nie rób sceny i idź do tego sklepu ;pp
kup sobie dużą paczkę żeby Ci wystarczyło ! Ememensie ;D

00

Aman Amanranga06.01.2011 21:17

"sweetheart" napisał(a):
kup sobie dużą paczkę żeby Ci wystarczyło

Już mam dużą paczkę. Nie muszę łazić do sklepu dla idiotów i robić sceny, kupuję przez neta.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat