Dzisiaj slyszalem ze go znalezli zamarzl. z tego co slyszalem chlopak byl narypany jak swinia rzucal sie do ochrony wyrzucili go ze sali i sobie poszedl. Obwiniacie dystkoteke a gdzie byli koledzy z ktorymi przyszedl??
Widzieli ze byl narypany to mogli go pilnowac. Mowicie ze sa tam narkotyki itp. kto chce to bierze nikt nikogo nie zmusza. Ja tyle chodze tam i widzialem co tam sie dzieje tam jest spokojniej niz na wiejskich imprezach typu stara wies witow i inne. A jak w starej wsi pobili chlopaka ze znalazl sie w szpitalu z polamana szczeka wstrzasem mozgu obitymi plucamli lezal ponad miesiac w szpitalu to juz tego nikt nie mowi. I interwencji ochrony nie bylo chodz to widziala. Mowicie ze jak ktos sie opije i spi to go wynosza. Moze wynosza ale nielicznych bo wielu spi smacznie na sofach i nikomu nie przeszkadzaja
Przemek a mnie jedno dziwi.
Jak tak to widzew z łksem robia ustawki bija sie a takto przyjezdzaja na jedna dystkoteke i jakos sie nie bija dziwne
Ja widzew jako przyklad dałem :) lks, widzew no i legia moze powiedz kolezanko ze nie. Jak Pietrek powiedzial ustawek tam nie brakuje :)
A do broniacych tego klubu powiem tak, jeszcze 2 dni piatek i sobota i znow zalani w bele ale co bez tego nie ma imprezy pff. Bez kompromitacji panowie ;)
nie róbcie sobie jaj. Każdy odpowiada za swoje zachowanie !! ja nie mam nic do Protektora czasem tez lubie się tam bawić !
dokładnie! ja też jestem częstym gościem protectora w woli. i czy to będzie protector, czy grabica, czy milano, wotów, czy jeszcze co innego, to ludzie i tak będą pić. znam pełno normalnych osób, które tam chodzą, więc nie mówcie mi, że protka trzeba zamknąć! kazdy kto tam jedzie, wie, jak jest i wchodzi tam na własna odpowiedzialność, nikt nic mu nie każe. i nic nie mam do tego klubu.
nie wiem, czy chłopak już się znalazł, czy nie, ale życze muszybkiego powrotu do domu i wszystkiego naj.
pełno jest tam lamusów, o dostanie w pysk nie trudno.;)
dokładnie, popieram Cie... dla niektórych impreza bez alko to nie impreza .;/
Więc miłośnicy protka... Bawcie się dalej w tym syfie ;)
nikt tu sobie nie robi jaj, jest tam jakaś normalna część w procie ale to jest niewielka .
Większość jedzie tam żeby się nawalić, przyjarać, i pobzykać się , taka jest prawda.
typowe wiejskie dyskoteki dla 13 - latków, ale przynajmniej nie słyszałam nic o witowie albo starej zeby ktoś cos dosypał do piwka albo wyciął nerkę, może i ploteczki to są które tyczą się Woli, ale coś w tym musi być, bo o Witowie albo Starej nie ma takich newsów ;)
Stary ! a slyszales cos takiego ze sie dosypuje jakies gowno do piwa albo drinkow ?! i nie przewidzisz tego, wystarczy wyjsc do kibla i juz mozesz miec dzialeczke w piwku wsypana !
I jeszcze jedno, w poruwnaniu z innymi klubami to ochrona na woli to patologia ! sami w bojki wchodza, za klubem ludzi nawalają, i nie obchodzi ich kto zaczął bójkę.....
nie powiem, bo prawdą jest ze są tam latwe panienki i duzo nawalonych ale w wiekszosci imprezach jest nawalonych teraz 3/4.... aa co do tego chlopaka,niestety watpie by sie znalazl po 4-5 dniach caly ..... sa plotki o nerkach, ale tego nie powiedza na forum ogolnym bo wtedy protek mialby przesrana opinie i ktos moglby sie blizej przyjrzec klubowi....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!