metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
:( ~:( (Gość)04.01.2011 23:43

kolego Majster to ty mozesz wiedziec bardzo malutko o tej dyskotece , wypisujesz jakies glupoty ktore uslyszales od kogoś jaka mafia jakie układy co ty mozesz wiedziec .
to wy macie bardzo powazny problem ze soba
caly czas piszecie jakies glupoty ..
chłopak poszedł na dyskoteke a jaka pewnosc macie ze wogole zakupil bilet co nie wiecie nic a piszecie takie rzeczy o tym klubie , to ze poszedl na protector to nie oznacza ze mu akurat ktos z tej dyskoteki cos zrobił.
tylko czytam a bo kolega nie wrocił a bo jakas mafia , narkotyki itd..jestescie bez sensu
TO NAPEWNO NIE JEST WINA PROTECTORA ZE CHŁOPAK ZAGINĄŁ
kazdy odpowiada za siebie i za to co robi. szkoda bardzo chlopaka ale nie zwalajcie winy na wole poczekajcie jak sie sprawa wyjasni.proste

00

yyyy ~yyyy (Gość)04.01.2011 23:47

MAJSTER i widzisz piszesz takie glupoty i po co jakie widzewiaki co jak ochrona akurat za nimi nie jest i powiedz co ty mozesz ciekawego jeszcze powiedziec i glupot na opowiadac jestes zalosny bez 2 zdań.

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)09.01.2011 22:46

yyy czemu na mnie wszystko ? xD
ja nie mówię że prot jest zły przecież , sama tam jeżdżę ;d

"MARKPIO" napisał(a):

A,...mam pytanie młodzieży kochana,,ten jakiś tam "Protector" to nie ma jakiejś tam swojej stronki w tej dżungli internetowej.? Jeżeli tak..to tam należy umieszczać swoje opinie, obawy,nadzieje co do tej firmy.Czyż nie tak??

jaki bulwers wgl.
a co to da ? xD zamkną go ? <lol2>

00

ilidan ilidanranga05.01.2011 09:25

"zen" napisał(a):
Pan komisarz Olejnik wie co się tam dzieje? młodzi ludzie którzy chcą się bawić - kończą na cmentarzu!
ile osób doznało nieodwracalnego uszczerbku na zdrowiu?
Ile osób musi zginąć żeby ktoś pomyślał?
Pan Olejnik jest głuchy na to wszystko?

kazda tragedja jaka sie dzieje w procie odbija sie glochym echem nikt nic nie wie zwlaszcza medja i policja, a ludzie gina

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)09.01.2011 22:43

"DJ-BOBO" napisał(a):
~DJ BOBO (Gość)
6 godzin temu, 16:15
Protector w Woli K. ma najgorszą opinię ze wszystkich Protectorów w Polsce.
cytat

A,...mam pytanie młodzieży kochana,,ten jakiś tam "Protector" to nie ma jakiejś tam swojej stronki w tej dżungli internetowej.? Jeżeli tak..to tam należy umieszczać swoje opinie, obawy,nadzieje co do tej firmy.Czyż nie tak??

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)09.01.2011 22:35

"ania" napisał(a):
~ania (Gość)
4 godziny temu, 18:54
sweetheart a i to wina dyskoteki ze wpuszczaja roznych ludzi?? W jakim wy niekorzy swiecie zyjecie. Co idziesz na dyskoteke zaswiadczenie z komisariatu o niekaralnosci zaswiadczenie od psychologa czy ktos nie jest czubkiem i pokazujesz to przy kupnie biletu. A co do tych osob >18 lat to widzialem wiele razy jak nie wpuszczaja malolatow. Bylem tego swiadkiem. Jedzcie sobie do milano czy na wiejska impreze tam srednia wieku nie przekracza 16 lat a w starej wsi 15. Jedzcie jedni z drogimi i zobaczcie
również jestem świadkiem tego, że często nie chcą na protector wpuszczac osób niepełnoletnich.
też uważam że to nie jest wina dyskoteki. każdy może iśc tam, kto chce ( i jest pełnoletni). przeciez wchodzac na dyskotekę nie jestes pytany: jak wrócisz do domu? gdzie mieszkasz? byłes karany? jestes pewnien, że chcesz tu wejśc? wiesz co tu sie dzieje?

TRAGEDIA!!!!!!!

00

Lakszminka ~Lakszminka (Gość)05.01.2011 10:46

Witam wszystkich. Może zastanowilibyście się nad tragedią, jaka spotkała matkę Przemka jak i jego samego. Zamiast kłócić się o jakąś beznadziejną dyskotekę....Mam nadzieję, że Przemek wróci do domu cały i zdrowy. Z całego serca mu tego życzę, jednocześnie ogrania mnie całkowita bezsilność. Zastanawiające jest także to, że podobno pojechał na dyskotekę ze znajomymi. I nikt tak naprawdę nie wie czy dotarł i co się z nim stało? Dziwne....

00

ZaGi ~ZaGi (Gość)05.01.2011 13:40

Witam. Wiadomo czy się znalazł?

00

sosenka ~sosenka (Gość)05.01.2011 14:30

Tych znajomych trzeba "przetrzepać" pewnie coś wiedzą i boja się puścić pary z ust...GDZIE JEST NASZA KOCHANA POLICJA?!!!gdzie rodzice tych chłopaków...taka tragedia,zamiast pomóc....szkoda gadać:(

00

Przemek ! ~Przemek ! (Gość)05.01.2011 16:04

"majster" napisał(a):
pojechal na protka - spojrzal sie krzywo na ekipe widzewiakow :) i mozna bylo zobaczyc piekna walke z honorem 10 vs 1 nie wspomne o tym ze kopac lezacego to najgorsza porazka.
wmawiajcie sobie ten syf, o protektorze ktory moze jeszcze zyl kilka dobrych lat temu :)
a teraz uklady itd

Człowieku masz coś do Widzewa ? myślisz że są tam sami widzewiacy ! Łks jest też dużo ! i nie gadaj głupot ! bo wystarczy się spojrzeć nawet na jakąś laskę i naśle na Ciebie bandę kolesi .
Więc nie zganiaj tu na Widzew wszystko !
a tu któryś z "panów" zapewne broni tak bardzo Protectora, hmm... powiem Ci że nie masz racji, chociaż jest dużo ochroniarzy w protku itd. ale czy tam jest bezpiecznie .?;/
nie powiedziała bym .;/ wgl zobaczcie jak tam są ubrane dziewczyny ! chociaż sama jestem dziewczyną , ale no proszę was trochę szacunku dla siebie ! spódniczki ledwo co zakrywają tyłek .;/ bluzki ledwo ledwo .;/ aby tylko była.
tam 1 na 40 osób jest trzeźwych, albo nie najaranych .;/
W Piotrkowie albo w okolicach brakuje porządnego klubu, gdzie można potańczyć spokojnie pobawić się w normalnym pomieszczeniu nie w jakimś syfie . !
Czytałam gdzieś ostatnio że Przemek był widziany ostatnio w Piotrkowie .. więc hmm... dziwne trochę.;/ może miał dosyć i uciekł nie wiem nie wiem co mam myśleć. Mam nadzieję że się znajdzie.
a i wgl... co to ma być " Mężczyzna ubrany był w ciemne dżinsowe spodnie, a pod nimi ciemnozielone spodnie dresowe." ?
spodnie na spodnie ? aha.
Mam nadzieję że się odnajdziesz ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat