metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)05.01.2011 22:37

"Aman" napisał(a):
Czy ktoś wie w końcu czy policja robi coś w tej sprawie?

Ale w jakiej sprawie?
Poszukiwań zaginionego czy zamknięcia tej burdelarni?

00

anonim ~anonim (Gość)05.01.2011 22:39

powinni przycisnac jego kolegow oni napewno cos wiedza bo troche dziwne razem pojechali a nagle sami wracaja a z nim nie wiadomo co sie dzieje

00

Czitos ~Czitos (Gość)05.01.2011 22:39

czy aby napewno??? Ja już na ten temat słyszałem wiele teori...a ostatnio że nadal go szukają i nie jest znaleziony

00

anonim-- ~anonim-- (Gość)05.01.2011 22:44

aman czy to potwierdzona informacja czy jakas plota ??

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)05.01.2011 22:48

"Kasztelanka" napisał(a):
Moim zdaniem to protek już dawno ma przesraną opinię u części osób. Wg mnie, jak ktoś tam w ogóle jeździ to już jest dno, choć nie uważam,że wszyscy są nienormalni, to jednak większość stanowią laski, które za wszelką cenę chcą dać dupy jakiemuś pierwszemu lepszemu palantowi.

Kwint(esencja) problemu.
(patrz - posty niżej)

Komentarz był edytowany przez autora: 05.01.2011 22:51

00

Aman Amanranga05.01.2011 22:56

"Pietrek" napisał(a):
chlopaka znaleziono w studni na terenie bylej Fabryki Barwnikow. Chlopak wpadl do studni ktora zasypal snieg. Byl w samej bluzie. Umarl z wychlodzenia.

Dzięki za informację. Wpadł tak sam do studni czy był pod wpływem alkoholu?

00

Pietrek Pietrekranga05.01.2011 22:59

byl na %%% porypaly mu sie kierunki i sam wpadl. Tam w nocy jest tylko stroz i raczej nikt wiecej

00

Czitos ~Czitos (Gość)05.01.2011 23:01

Czy te informacje pochodzą z wiarygodnego źródła czy jednak tylko ktoś coś od kogoś usłyszał???...bo naprawdę jak przeglądam różne fora tak różne są informacje...

00

Czitos ~Czitos (Gość)05.01.2011 23:07

"Pietrek" napisał(a):
yl na %%% porypaly mu sie kierunki i sam wpadl. Tam w nocy jest tylko stroz i raczej nikt wiecej

Czy to aby napewno prawdziwe informacje??? Jak patrzę na inne fora tak zauważam coraz to różniejsze teorie....

00

anonimek ~anonimek (Gość)06.01.2011 01:51

stróż?? jaki stróż ... pracowałem w jednym z tych zakladow ktore sie tam znajduja.. czasem wychodzilem w nocy i stroza nie widzialem ani razu... moze siedzial gdzies w jakies budce.. co najwyzej psy za mna lataly.. poza tym chlopak nie mial zeba.. mozna sie domyslac ze bojki i te sprawy go krecily... moze zaczal z kim nie trzeba i sie doigral... kto tam chodzi ten wie jakich typow mozna spotkac -.-
ja uważam ze chociaz nie wiem jakby byl pijany sam by tam nie wpadl...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat