PIETREK ma racje, a poza tym fajnych ma kumpli nie ma co Ż a ł o s n e !
tak samo jak z ta dziewczyna w heaven w łodzi bandzior przed klubem zaatakował ja nożem i jak zwykle nikt nie reagował
przykre :(
no to sorry mam wierzyć komuś kto nie ma potwierdzonych informacji ?
ehh sama mogę sobie coś wymyślić i powiedzieć że gdzieś zamarzł, więc w takich sytuacjach można wierzyć raczej tylko mediom nie sądzisz ?
a po 2 ... słyszałam już 5 wersji jego śmierci więc poczekajcie okaże się, jak umarł to będą nekrologi a mieszkam niedaleko to będę wiedziała !
a czemu media miały by ukrywać jego śmierć niby ?!
i opanujcie się z tymi potwierdzeniami jego śmierci bo co pomyśli sobie rodzina czytając to forum przypuszczając że chłopak żyje , a robicie z niego trupa !
bez przesady ludzie .!
i nie zganiajcie też wszystkiego na Protector bo jeździ tam bardzo dużo ludzi i piją ćpają ale wracają do domu !
a nikt go raczej nie porwał !
a dziwne jest też to że szedł na dyskotekę i nie zabrał z sobą telefonu... ;|
słyszałam od kilku ludzi że podobno w TVP 3 było coś mówione że zamarzł w studzience.. obejrzałam dzisiaj wszystkie odcinki Łódzkich Wiadomości i nie było nic o jego śmierci , tylko o tym że zaginął !
i że niby kiedy go znaleziono ? ! jak wczoraj rano była przeszukiwana pobliska wioska koło Piotrkowa.
Więc ludzie szacunku trochę !
jak macie " potwierdzenie" tego to dajcie.. a nie .;/
bo ja też mogę napisać że gdzieś tam sobie umarł .;/
żałosne !!
powymyślajcie sobie jeszcze jakieś głupoty i połowa naiwniaków wam uwierzy <lol2>
gdzieś nawet w którymś komentarzu na forum było napisane że miał problemy z gangsterami o narkotyki i go zabili <lol2>
.......
Zastanówcie się ludzie jak sie zachowujecie względem rodziny i najblizszych, wypisując takie bzdury! Oni żyją nadzieją, czekają z każdą minutą że młody się znajdzie cały i zdrowy...w wy Im tą nadzieję odbieracie w ten sposób!!
Ludzie słuchajcie głupot to w zimę będziecie w trampkach chodzić!!!!!!!!!!Tego chłopaka jeszcze nie znależli , to co słyszycie to czyste bzdury !!!!!!!!!!!:( Ja sądzę że go znajdą ale po dłuższym czasie ... A jak go już znajdą to są nikłe szanse że jest żywy ....Ale bądżmy dobrej myśli ...
Jeżeli ten poniżej tekst, który tam zamieszczono uważasz za wiarygodny to ja nie mam nic do dodania. Wszak jest tam słowo "ponoć", które to słowo oznacza tylko przypuszczenie a nie pewność.
to daj jeden "nie/wiarygodny" tekst w którym jest o tym że nie żyję, wydaję mi się że nie dasz żadnego :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!