A w Kamocinie na zabawie też pobito młodego mężczyzne i leży w szpitalu
A tak poza tym protek powinien być zamknięty!!!
Kto jest za???
To zbiegowisko ćpunów i innego elementu aspołecznego już dawno powinno być zlikwidowane w cholere... górna granica wieku na tej pseudodyskotece to 17 lat... młodzież tam ćpa, pije różny syf nie wspomnę już o innych rzeczach jakie tam się dzieją. Dlaczego nikt się temu nie przypatrzy dokładniej??!!
Za dużo układów!!!
Ten Protector to jakaś czarna dziura czy co? 18 lat to jeszcze dzieciak a nie mężczyzna.
Ziomek z PTBranga
1 godzina temu, 18:41
To zbiegowisko ćpunów i innego elementu aspołecznego już dawno powinno być zlikwidowane w cholere... górna granica wieku na tej pseudodyskotece to 17 lat... młodzież tam ćpa, pije różny syf nie wspomnę już o innych rzeczach jakie tam się dzieją. Dlaczego nikt się temu nie przypatrzy dokładniej??!!
Jak się człowiek kulturalnie nie umie zachować to tak jest. I nie mów tak o całej młodzieży bo wyjątki są!!!
Jestem w szoku od kiedy usłyszałam tą wiadomość w radiu.
W Protectorze bywam nie rzadko. Nigdy nie czułam w tym klubie żadnego niebezpieczeństwa a słowa Ziomka z PTB są mocno przesadzone, podejrzewam, że znasz ten klub tylko z opowieść :d. Fakt, zdarzają się osoby młode, ale nieraz byłam świadkiem, gdy ochrona nie wpuściła osoby, którą poprosili o dowód a takowa go nie posiadała i nie było taryfy ulgowej delikwent oddawał bilet do kasy. A używki ... trudno, aby w dyskotece i klubach nie można było się napić.
Trzymam kciuki za to, aby Przemek szybko wrócił do domu i wszystko dobrze się skończyło.
Dajcie jakieś zdjęcie !
tu trzeba z ludzmi porzadek zrobic,a nie dyskoteki zamykac.
szkoda chlopaka,mimo wszystko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!