A zmiany są rzeczywiście rewolucyjne - kiedyś "u Dunina", dziś "Krochmal", do tego nowe menu i zmiana wystroju wnętrza. W czwartek wieczorem Magda Gessler ponownie przyjechała do Piotrkowa, by sprawdzić jak przebiega metamorfoza miejsca. - Nie chcę zdradzać tak do końca tajemnicy, ale wydaje mi się, że ten, kto tu przyjdzie po moim powrocie, ma szansę na wyjątkowo niskie ceny. Dalej nie powiem, ale na pewno każdy powinien się tu znaleźć - mówiła na antenie Strefy FM Magda Gessler.
Menu to między innymi czekadełko wileńskie, bulion z żółtkiem, sztuka mięsa wołowego, czy morelowy krochmal podawany z lodami i bitą śmietaną.
Emisja programu odbędzie się prawdopodobnie w drugiej połowie października.
- Ile kosztuje i ile czeka się na paszport w Piotrkowie Trybunalskim?
- Te drogi są już w pełni do dyspozycji kierowców
- 25-latka zatrzymana z narkotykami
- Skolim rozgrzał publiczność. Święto Gminy Grabica za nami [fotorelacja]
- „Wioska Wikinga” w Piotrkowie. Piknik historyczny na terenie Akademii Piotrkowskiej
- „Kwestia bezpieczeństwa dotyczy wszystkich Polaków”. Dariusz Joński w Piotrkowie Trybunalskim
- Pisklę sokoła wędrownego z Elektrowni Bełchatów zostało zaobrączkowane
- "W królewskim mieście Piotrkowie". Noc Muzeów na Zamku Królewskim
- Gala boksu w Sulejowie. Rywalizuje około 100 zawodników