A zmiany są rzeczywiście rewolucyjne - kiedyś "u Dunina", dziś "Krochmal", do tego nowe menu i zmiana wystroju wnętrza. W czwartek wieczorem Magda Gessler ponownie przyjechała do Piotrkowa, by sprawdzić jak przebiega metamorfoza miejsca. - Nie chcę zdradzać tak do końca tajemnicy, ale wydaje mi się, że ten, kto tu przyjdzie po moim powrocie, ma szansę na wyjątkowo niskie ceny. Dalej nie powiem, ale na pewno każdy powinien się tu znaleźć - mówiła na antenie Strefy FM Magda Gessler.
Menu to między innymi czekadełko wileńskie, bulion z żółtkiem, sztuka mięsa wołowego, czy morelowy krochmal podawany z lodami i bitą śmietaną.
Emisja programu odbędzie się prawdopodobnie w drugiej połowie października.
- Ostatki z Piliczanami w Sulejowie
- Po tragedii nastolatka. Znamy wyniki kontroli doraźnej w I LO w Piotrkowie
- Inspekcja Weterynaryjna ostrzega - ogniska ptasiej grypy
- Zakończyły się prace nad przebudową trzech odcinków dróg gminnych Aleksandrowa
- Boiska Sportowe nad zalewem w Czarnocinie
- Piotrków. Areszt dla czterech paserów
- Śmiertelny wypadek w Ostrowie. Dachował samochód. Nie żyje 69-letnia pasażerka
- Zderzenie dwóch aut przed pasami w Al. Armii Krajowej
- Ponad 21 mln zł na odnowę kamienic na "starówce" w Piotrkowie