czy jakby w szkole był zakaz przynoszenia telefonów i nikt by nie nagrał tego filmiku i nie puścił w świat, to chłopak by żył? Telefon w ręku dziecka (nawet tego z "prestiżowego" liceum) może być nabitą bronią. Na przystanku czasem czekam po pół godziny na minibus i wszyscy od małego do dużego siedzą w nosach w telefonie. Bluzgi lecą i gołe baby na tapetach. Zobaczcie, co wasze dzieci robią w tym internecie, a włosy wam dęba staną!#
Jak by to dotyczyło mojej rodziny to bym to załatwił po swojemu i tyle w temacie.Nie interesowało by mnie to czy rodzice mają pieniążki czy nie.Czyt bamber czy pies.Z resztą każdy normalny by postąpił tak samo.
Czy ktoś uważa, że ta szkoła jest prestiżowa? Proszę Was, poza Piotrkowem nikt nie wie co to za szkoła, zupełnie nic nie znacząca podczas rekrutacji na uczelnie wyższe. Daleko poza TOP 100 w Polsce...
Jak wyglądają dyżury nauczycieli na przerwach w tej szkole ? Brak dyżurów od zawsze, nie ma dyżurów. Nauczyciel Chrobrego to jest "nad nauczyciel",to ujma na honorze by była dyżurować na przerwach. Program wychowawczy, plan pracy szkoły realizowany fikcyjnie, papier wszystko przyjmie.A rekrutacja dzieci z pominięciem progów to nagminna sprawa.Kuratorium powinno zweryfikować listy przyjętych.W lipcu na liście przyjętych do klasy 28 uczniów, we wrześniu w klasie 35 uczniów.
W tym naszym grajdołku ręką rękę myje . Większość boi się o wlasny zadek i nic nie robi aby reagować . Brak zasad , brak kręgosłupa, moralności i zwyczajnego ludzkiego zachowania . Hejt w szkołach to chleb powszedni ... o zgrozo bez reakcji dyrekcji i nauczycieli ... bo przecież będzie kolejny nabór i kto przyjdzie do szkoły gdzie gnębi się uczniów a nauczyciele maja młodzież w d...pie
A mnie i mojemu dziecku ta s,koła pomogła około 2 lata temu przeniosłam syna. Niezwykle wrażliwe i spokojne dziecko,nieśmiały chłopiec. A w tej szkole stanął na nogi, nie jest orłem ale zalicza kolejne przedmioty. Jest otoczony zainteresowaniem wszystkich pedagogów. Dużo lepiej się tu vzuje niż w poprzedniej średniej szkole.zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami ze najważniejszy jest rodxinny dom i atmosfera rodzinna. A jak się tylko robi pieniądze na spełnianie zachcianek swojego pupila to takie efekty. Głębokie wyrazy współczucia dla rodziców chłopca,straszna travedia
i dlatego około 50 tys. uczniów w Polsce ma nauczanie domowe. Pewnie będzie więcej takich uczniów. Szkoła w obecnym kształcie to wymysł Bismarcka, aby nauczyć dzieci karności i dyscypliny potrzebnej później w wojsku i w fabrykach. Wszystko ma swój początek i koniec, szkoły też
Nie rozumiem hejtu na dyrektora, skoro powiedział samą prawdę. Na portalach społecznościowych jest wysyp wielu niepotwierdzonych informacji, które niepotrzebnie sieją zamęt. Każdy pisze o hejcie, a co robicie Wy? Dokładnie to samo. Chcialabym zaznaczyć, że sprawa jest w TOKU i dopóki się nie rozwiąże wszyscy powinni powstrzymać się od siania usłyszanych plotek. Może lepiej zacząć żyć swoim życiem, a pracę detektywa zostawić ekspertom, którzy zajmują się tą sprawą
Jeden z dręczycieli jest synem prokuratora a drugi sponsora szkoły. Już widzę jak prokuratura się tym zajmie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!