metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mieszko ~Mieszko (Gość)29.01.2025 12:52

Młody chłopak z pasjami, wszechstronnie uzdolniony, a te mendy z zazdrości go zniszczyły.

393

W Tepesie była podob ~W Tepesie była podob (Gość)29.01.2025 17:56

Lubie Owieczki które jak stado się zachowują. Uderzacie w szkołe , dyrektora..może woźną jeszcze ! A ktoś zapytał czy szkoła coś robiła ? Nikt ! Bo owce mają jedno stado i idą razem. A pytaliście rodziców czy wszystko z dzieckiem było wporządku, czy miał sytauację takie o których mówi się , bo ktoś "Słyszał" jak ziemniaki kupował.
Dziwi mnie że w TPSie była najprawdopodobniej 2 miesiace temu też taka sytuacja i też cisza jest , a dziś wieszacie i linczujecie Chrobrego bo ktoś nagłośnił.. Bardzo dobrze powiedział dyrektor, jest dochodzenie, nie ma prawa nic ujawniać.
Ale jeśli faktycznie tych dwóch o których piszecie i przez nich to się stało, jestem zdania że muszą ponieść konsekwencję jeśli będą dowody na to że się przyczynili !
A ponieśli konsekwencję w TPS ie ? Jak tam sprawa się zakończyła ? Też mnie to zaciekawilo !

911

dlaczego? ~dlaczego? (Gość)29.01.2025 19:10

Grupa rówieśnicza w tym wieku, ma dla młodego człowieka niesamowitą wartość. Potrzeba przynależności jest podstawową potrzebą. Wojtek najpewniej poczuł się nieakceptowany, odrzucony. Jego trauma, będzie teraz traumą otoczenia.

70

mamuś ~mamuś (Gość)29.01.2025 19:11

proponuję podwyżkę pensji dla nauczycieli. Bidulki tak mało zarabiają, że celowo nie uczą w szkole dzieci, aby później dorabiać na korepetycjach. A żeby wszystko było zgodnie z prawem, to koniecznie wyposażyć tych korepytetorów w kasy fiskalne.

102

An ~An (Gość)29.01.2025 19:48

Profesor Jędrzejko wybitnie pokazał hejt w wypowiedzi,nazywanie dzieci "kanaliami " jak tak można..

17

YYYYYYYY ~YYYYYYYY (Gość)29.01.2025 19:58

Piotrków to kumoterka .. . . . a to "śwagier" a to "policmajster" . . . i po zawodach . . . a prawda idzie w las . . . . . . a jaka jest ta prawda ? ? ? ?

120

Lucyfer ~Lucyfer (Gość)29.01.2025 20:17

Gdyby nie był szykanowany to by zył to jedno wiadome.Ze szczęscia i radości nikt się nie zabija.

151

Smutek ~Smutek (Gość)29.01.2025 20:30

Ktoś napisał, że Polska właśnie straciła młodego, wrażliwego i utalentowanego obywatela,dobrego człowieka, a ci którzy się do tego przyczynili zostali, by cieszyć się życiem...wyrazy współczucia dla Rodziny tego biednego samotnego dziecka, które wszyscy zawiedliśmy tolerując podłość, hejt i rozwydrzenie w swoim najbliższym otoczeniu. Bo nasze zdolne, wygadane i miłe dzieci są przecież idealne...

100

yato ~yato (Gość)29.01.2025 20:42

Nie ta jedna szkoła ma problemy z takimi DRANIAMI. Należało by się przyjrzeć każdej jednej szkole, bo w każdej są tacy dranie.
Dyrekcja nic nie zrobiła, a wstyd.

121

Sensacją,serio? ~Sensacją,serio? (Gość)29.01.2025 21:13

"Ja wiem, że tzw. opinia publiczna, a zwłaszcza polska, "domaga" się sensacji." Jeśli to są faktycznie słowa dyrektora szkoły, której uczeń popełnił samobójstwo, to nasuwa się pytanie od kogo młodzież ma uczyć się empatii i szacunku dla ludzkiego cierpienia. Sensacją to jest huczna studniówka w godzinie żałoby i przejście do porządku dziennego nad pojawiającymi się sygnałami o hejcie rówieśniczym w tej elitarnej niegdyś szkole.Samobójcza śmierć dziecka nie jest sensacją ale niewyobrażalną tragedią, którą należy do dna wyjaśnić. Za każdą cenę, zwłaszcza za cenę stanowisk, renomy czy czyjegoś świętego spokoju. Po to, żeby inne dziecko nie stanęło kiedyś na 9 piętrze z poczuciem, że dorośli nie pomogą... Wyrazy współczucia Najbliższym

131

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat