To co się stało jest straszne i nie znajduję słów, by to opisać. Niestety już widzę, że wśród naszej szanowanej klasy politycznej znalazła się osoba, która to może wykorzystać. Te posty na spotted pod pseudonimem, nawoływania do udziału w marszu...Tak było w przypadku protestu ws. cen ogrzewania i od tego się zaczęła to dziwna kariera, jeśli wiecie o kim mówię.
Proszę zainteresować się korepetycjami udzielanymi przez nauczycieli tej szkoly jako ich dodatkowe nieopodatkowane źródło dochodu, konsekwencją tego jest potem faworyzowanie tzw. swoich
do ePiotrkow - zablokujcie komentarze pod tym artykułem, do niczego dobrego to nie prowadzi.
no i gitara - powiedział dyrektor tadeusz nt. tego ucznia, bo jego rodzice nie mają pretensji do szkoły. Myślę, że nie mają bo jeszcze nie ochłonęli po takiej tragedii i na razie nie w głowie im szukanie zemsty. Łatwo znaleźć winnego panie dyrektorze, ale taki już los dyrektora jakiejkolwiek instytucji czy firmy, że to on ponosi odpowiedzialność nawet jeśli nie jego wina. Uważam również, że jeśli prawdą jest to iż ten chłopak zgłaszał panu swoje problemy lub jeśli miał pan wiedzę o tych ściąganiach spodni i nic pan z tymi informacjami nie uczynił, to poza wywaleniem z zawodu pedagoga powinna dosięgnąć pana również odpowiedzialność karna. Znam pana i mimo wszystko mam nadzieję, że pan o tym nie wiedział.
Szkoda jak się czyta te komentarze. Widać że w Piotrkowie mieszka plebs gorszy niż w powiecie. Sami specjaliści od hejtu i od powiązań w Piotrkowie. Siedzicie cały czas na tych komórkach wypisujecie głupoty tu i na Facebook i innych stronach a nie ma cie czasu na dziecko. Oddajecie dzieciakom pół pensji, żeby Wam nie przeszkadzali w wypisywaniu takich głupot, żeby nie przeszkadzali wisieć na komórkach. A nie ma cie czasu na rozmowe z dzieckiem i z tego czasem się biorą podobne tragedie. Miesiąc po tragedi znalazło się tysiące specjalistów i geniuszy bo ktoś wrzucił wpis na spotted.
Czytając wszystkie poniższe komentarze można dojść do wniosków że my wszyscy, zarówno nauczyciele jak i uczniowie, jesteśmy mordercami i sadystami. Cóż ja nie wiem, nikt tak naprawdę nie wie, co było przyczyną decyzji Wojtka (był wyśmiewany to prawda i osoby które były za to odpowiedzialne powinny za to odpowiedzieć to napewno, ale nie wiemy czy to było przyczyną). Uważam że wszyscy powinniśmy poczekać na wyniki śledztwa, które wbrew temu co wielu mówi mimo wszystko trwa. A obecna narracja jest przede wszystkim hejtem w całą naszą szkołę, a nie w osoby które mogły zawinić. Mam wrażenie że nikt nie myśli o najbliższych Wojtka, którzy chcieliby w spokoju przeczekać żałobę a nie oganiać się od dziennikarzy. Bo z tego co mi wiadomo nikt tam nie chciał takiego rozgłosu. Można też odczuć wrażenie czytając te komentarze, że większość osób traktuje to jako pretekst żeby powiedzieć cokolwiek złego na Chrobrego, przykładowo to że nikt w tej szkole nic nie robi, żyjemy dzięki korkom i jesteśmy po prostu snobami bez krzty kultury. Nie wiem na jakiej podstawie osoby które nie mają jak widać nic wspólnego z tą szkołą wypisują tak negatywne komentarze, bo jeśliby miały coś wspólnego to wiedziałyby dokładnie że to wszystko same bzdury. Rozczarowując wielu, my naprawdę się uczymy, wiele osób nie chodzi na żadne korepetycje, a nauczyciele naprawdę wymagają co szczególnie widać w klasach biologicznych, z resztą wyniki matur mówią naprawdę same za siebie. Naprawdę proszę o to, żeby wszystkie osoby komentujące i rozsiewające często nieprawdziwe informacje dwa razy się zastanowiły, bo czytanie tego nie pomaga osobom, które były blisko Wojtka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!