metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Hgh ~Hgh (Gość)01.02.2025 00:45

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

33

G ~G (Gość)01.02.2025 00:43

nurtuje mnie jedno pytanie. Czytam ,że to tej szkoły chodzą dzieci prokuratorów, biznesmenów - jednym słowem "elyta". Czy świetnie uczące się dziecko rolnika ze wsi będzie miało w tej szkole kolegów, a może przyjaciół, czy przez całe 4 lata będzie 2 sortem wyzywanym od wieśniaków. Proszę o jakieś informację obecnych uczniów, ich rodziców. Z góry dzięki.

80

Cała prawda ~Cała prawda (Gość)01.02.2025 17:52

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

23

Mama ~Mama (Gość)01.02.2025 19:27

Moje dziecko również doświadczyło przemocy szkolnej w szkole podstawowej nr 2. Codziennie znęcali się nad nim fizycznie i go wyzywali. Nikt nie reagował. Od nikogo nie uzyskaliśmy żadnej pomocy. Osoby, które to zrobiły pozostały bezkarne. Wszystko zostało zamiecione pod dywan.

20

P ~P (Gość)01.02.2025 07:07

Trzeba wyrzucić winnych i sprawa w sądzie

101

JB ~JB (Gość)30.01.2025 18:43

Uczęszczałam do tej szkoły od roku 1999 do 2003. Wtedy szykany spotykały mnie jedynie ze strony jednej z nauczycielek, która wiecznie z jednego przedmiotu stawiała mi nie więcej niż 3. Koleżanki spisujące ze mnie miały 5 lub 5-. Pod koniec mojej przygody z fizyką, zebrałam się na odwagę i za pozwoleniem koleżanek wzięłam ich sprawdziany i swój i zapytałam o co w tym chodzi, że mamy tak samo, a ja mam 3, a koleżanki 5. Nauczycielka ta, dmuchnąwszy mi dymem z papierosa w twarz, odpowiedziała "Bo pani (miała na myśli siebie) tak się podoba". To wspomnienie z relacji uczeń-nauczyciel najbardziej wryło mi się w pamięć. Dodam, że miałam dobre i bardzo dobre wyniki w nauce i nie uczęszczałam na żadne korepetycje, bo w domu nie było na to pieniędzy.

140

**** ~**** (Gość)04.02.2025 14:11

Wszystko najlepiej zamieść pod dywan, znieczulica totalna ...

51

Tadeusz78 ~Tadeusz78 (Gość)04.02.2025 17:50

Ja bym tego całego chrobrego nie demonizował. Wszędzie, od przedszkola do studiów, patrzą inaczej na dzieci lekarzy, mecenasów, itd. Zawsze jest winna "hołota". Nauczyciele (zupełnie nie wiem dlaczego) też myślą że są elitą lub do niej aspirują. Wymuszają na całej reszcie przywileje, takie jak karta nauczyciela czy urlopy na podratowanie zdrowia, zawsze za mało kasy zarabiają (choć podobno jest pomysł aby ich nie obowiązywał drugi próg podatkowy .......... a to czemu?). Od siebie nie dają nic, zawsze zmęczeni, gotowi do płatnych korepetycji i roszczeniowi. Dobrze, że już nie mogą korzystać kar cielesnych a to do lat 80-tych, było ich ujcie frustracji.

65

Karolina Sylwia ~Karolina Sylwia (Gość)28.01.2025 23:02

Witajcie kochani, pokazaliśmy że jako mieszkańcy Piotrkowa potrafimy się zjednoczyć. Dlatego chciałabym Was wszystkich zaprosić na MARSZ KU PAMIĘCI WOJTKA NOWAKOWSKIEGO PRZECIWKO PRZEMOCY, AGRESJI I BIERNOŚCI W SZKOŁACH.
Marsz odbędzie się 9 lutego(niedziela) o godzinie 14:00
Spod urzędu miasta (pasaż Karola Rudowskiego 10), wyruszymy ulicami Piotrkowa prosto do I Liceum Ogólnokształcące im. Bolesława Chrobrego, a tam zapalimy znicze. Jeśli możesz zabierz ze sobą transparent.
Pokażmy że potrafimy się zjednoczyć kolejny raz!

606

Bzbsnnss ~Bzbsnnss (Gość)04.02.2025 20:37

Skonczylem chrobrego w 2007 i moge powiedziec smialo ,ze to baardzo aleee to bardzo przereklamowana szkola.
Jada na grzbietach uzdolnionych uczniow, ktorzy to wlasnie promuje tę szkole.
Szkoda chlopaka ale to musi miec glebsze dno , w SP3 tez zabil sie uczen pamietam bo to moj sasiad ale w 2000roku nie bylo internetu itp itd ale matka obwiniala nauczycieli a sama miala gnoj w domu i pewnie sami sie przyczynili do tego

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat