Właśnie tutaj w komentarzach ukazuje się obraz naszego społeczeństwa. Wielkie oburzenie (i słusznie) gnębieniem dziecka, ale już problemu w hejtowaniu niewinnych uczniów tej placówki nie widzą. Od zawsze wiedziałem że to miasto chamów i zawistnych ludzi ale teraz Piotrkowanie przechodzą samych siebie
~Do Dyrektora ~Co znaczy (...)zwłaszcza polska(...). Jestem tzw.opinią publiczną , zwłaszcza polską i domagam się sprawiedliwości - bo jestem rodzicem .
po tym artykule jestem w rozterce, bo plany na liceum mojego dziecka dotyczą również tej szkoły, która jednak w mojej ocenie należała do tych "lepszych". Zawsze wydawało mi się, że do takich liceów dostają się jednak nieco poważniejsi młodzi ludzie, a temat nękania, szykanowania dotyczy raczej szkół zawodowych, czy techników - przynajmniej tak było za moich szkolnych czasów. I wynika z tego, że jestem w ogromnym błędzie. PS. dyrektor tej szkoły uczył mnie historii i wówczas należał do grona "normalnych" nauczycieli.
Zróbcie porządek w SP 3.
Tam musi być zmiana Warty !
Po komentarzach już widać jaka jest znieczulica społeczna ale to lepiej nie będzie a tylko gorzej szkoda tylko chłopaka
proszę jeszcze zweryfikowac nauczycieli co dorabiaja sie na korepetycjach ucząc swoich uczniów a rodziców stac zeby płacic gruba kasę zeby dostac sie na studia bo tam trafiają uczniowie z wyższej elity a Ci zdolni i z normalnego srodowiska kończą własnie tak .
Mam tylko nadzieję, że uczeń który nękał chłopaka zostanie karnie usunięty ze szkoły pomimo tego, że tatuś bogaty. I, że poniesie również konsekwencje karne.
Nawet dyrektor studniówki ie odwołał, albo nie przełożył chociaż. Napewno świetnie się bawili. To jest nieprawdopodobne, że dyrektor jeszcze nie został odwołany.
To, co robi dziecko, jakie jest jest rozpoznawanie przez rodzica czy nauczyciela czy nauczyciel w wychowawcę. Chyba, że nie mają kompetencji wychowawczych czy zawodowych. Moim zdaniem dyrektora wina jest wtedy, gdy nie dopilnowywuje pracy tych osób.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!