Jedyne, co może poprawić sytuację, to kara dla oprawców i nauczycieli, którzy dziecko do tego doprowadzili.
Czy na marszu był ktokolwiek grona pedagogicznego lub uczniów Chrobrego? Czy może byli za bardzo obrażeni żeby wysłuchać listu rodziców Wojtka i okazać solidarność w walce z nienawiścią?
minęło ponad 20 lat jak chodziłem do szkoły średniej i widzę, że niewiele się zmieniło, przynajmniej w temacie "wpływowych" tatusiów. Mieliśmy w klasie również syna takiego biznesmena, który za samo nazwisko i za kiełbasę dla nauczycieli ślizgał się z całkiem dobrymi ocenami z klasy do klasy. Później na studiach na Akademii Piotrkowskiej dostawał piątki z egzaminów również za samo nazwisko. No ale życie płata figle słyszałem, że kiełbasa się skończyła w wspomniany synuś poszedł na tiry.
Jedno fundamentalne pytanie . Dlaczego tak "zła" szkoła przyciąga tak liczne rzesze uczniów? Tam uczęszcza ponad 600. uczniów.
Tragedia.Marsz.I co dalej pytanie co to zmieni w nas. duze zminay zaczynaja sie od malych
A gdzie Prezydent Miasta Juliusz Wiernicki któremu podlegają szkoły czy ma zamiar być na marszu w niedzielę
Kim są rodzice i dziadkowie tych hejterów ? .Są to na pewno towarzysze neo-demokraci . Mój syn przez takich był niszczony w 1983r , za politykę ojca .
Skonczylem chrobrego w 2007 i moge powiedziec smialo ,ze to baardzo aleee to bardzo przereklamowana szkola.
Jada na grzbietach uzdolnionych uczniow, ktorzy to wlasnie promuje tę szkole.
Szkoda chlopaka ale to musi miec glebsze dno , w SP3 tez zabil sie uczen pamietam bo to moj sasiad ale w 2000roku nie bylo internetu itp itd ale matka obwiniala nauczycieli a sama miala gnoj w domu i pewnie sami sie przyczynili do tego
Witajcie kochani, pokazaliśmy że jako mieszkańcy Piotrkowa potrafimy się zjednoczyć. Dlatego chciałabym Was wszystkich zaprosić na MARSZ KU PAMIĘCI WOJTKA NOWAKOWSKIEGO PRZECIWKO PRZEMOCY, AGRESJI I BIERNOŚCI W SZKOŁACH.
Marsz odbędzie się 9 lutego(niedziela) o godzinie 14:00
Spod urzędu miasta (pasaż Karola Rudowskiego 10), wyruszymy ulicami Piotrkowa prosto do I Liceum Ogólnokształcące im. Bolesława Chrobrego, a tam zapalimy znicze. Jeśli możesz zabierz ze sobą transparent.
Pokażmy że potrafimy się zjednoczyć kolejny raz!
Ja bym tego całego chrobrego nie demonizował. Wszędzie, od przedszkola do studiów, patrzą inaczej na dzieci lekarzy, mecenasów, itd. Zawsze jest winna "hołota". Nauczyciele (zupełnie nie wiem dlaczego) też myślą że są elitą lub do niej aspirują. Wymuszają na całej reszcie przywileje, takie jak karta nauczyciela czy urlopy na podratowanie zdrowia, zawsze za mało kasy zarabiają (choć podobno jest pomysł aby ich nie obowiązywał drugi próg podatkowy .......... a to czemu?). Od siebie nie dają nic, zawsze zmęczeni, gotowi do płatnych korepetycji i roszczeniowi. Dobrze, że już nie mogą korzystać kar cielesnych a to do lat 80-tych, było ich ujcie frustracji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!