Słuchajcie... nie wiem co to jest Szczyta ale wiem jedno... można wyglądać jak tysiąc dolarów, dbać o siebie, starać się zawsze wyglądać z klasą ... ale w tym samym czasie można walczyć z chorobami o których nikt nie wie. Dla Polaków chory człowiek jest tylko wtedy gdy wygląda jak jakaś sierota. Można być zdrowym koniem a sprawiać wrażenie chorego - dlaczego o chorobie decyduje wygląd. Ania Przybylska była piękna do końca... kto z Was pomyślałby że jest tak ciężko chora by odejść na zawsze.
do zadbanie: Czytaj ze zrozumieniem! Nie porównuj strasznej choroby jakim jest nowotwór z poprawianiem urody np. plastyką brzucha!!!!
Czy to nie strój jest wizytówką człowieka? A z tego co o niej mówią i piszą to całkowicie o tym zapomniała... Jako urzędnik nie powinna nosić tak wzywających ubrań...
Ale jakiej Barbary? To chyba nie o ten artykuł chodziło?
Teraz już wiem, że Twoim głównym zajęciem jest śledzenie komentarzy na lokalnych portalach internetowych - dla Twojej wiadomości wygraliśmy 2-0!!! Wyluzuj kolego, bo zaskoczy Ciebie znów ruch jednokierunkowy na części ulicy Szkolnej...
matuszczyk- obecna dyrektor sp10 i baranowska- byla dyrektor sp 10 powinny zostac zwolnione ze szkoły. nawet z tego powodu dużo by nie cierpiały skoro tak łatwo zwalniały z pracy inne osoby. wioletta matuszczyk powinna zostac usunięta z funkcji dyrektora!!!
Widać, że poplecznicy lub sama zainteresowana pisze, żeby podsycic atmosferę.Dzięki tym dwóm dyrektorkom szkoła jest przeniesiona i ludzie mają pracę, ale niektórzy zdają się o tym nie pamiętać!!! I z uporem maniaka jak mantrę gadają swoje.
i odezwała się zwolniona histeryczka Marzena jakaś tam
A ta Marzena,to nie ta co ma mnóstwo spraw w Sądzie,nawet karnym i doradza p.Beacie Z???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!