metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
figo-fago ~figo-fago (Gość)12.10.2014 14:17

"CIEKAWE" napisał(a):
A ta Marzena,to nie ta co ma mnóstwo spraw w Sądzie,nawet karnym i doradza p.Beacie Z???

ta sama!!!

63

zadbanie ~zadbanie (Gość)12.10.2014 14:52

"mala" napisał(a):
do zadbanie: Czytaj ze zrozumieniem! Nie porównuj strasznej choroby jakim jest nowotwór z poprawianiem urody np. plastyką brzucha!!!!

Nigdzie w artykule nie pisano nic na temat plastyki brzucha u kogokolwiek... zresztą żal komu? Ja właśnie dowiedziałam się co to jest ta Szczyta. Żal mi Was ... bo wiecie co to za miejsce. I mogę jedynie współczuć Wam bo zazdrościcie obecności kogoś w tym właśnie miejscu :)

42

? ~? (Gość)12.10.2014 15:18

"mala" napisał(a):
poprawiać urodę...

To może oznaczać również rehabilitację, ćwiczenia itp... a złośliwy może to uznać za poprawę urody. Trzeba wiedzieć co mieści się w Szczyta by domyślić się o czym Pani mówi. A skoro o korekcie brzucha mowa to skąd wiadomo czemu ta operacja służy? Może 2 w 1 (czyli przy okazji korekta brzucha). Poza tym nie mam wiedzy na temat tego, czy taka operacja się odbyła... Sąd ma dowody na mobbing i to jest tematem artykułu

42

gonia29 ~gonia29 (Gość)12.10.2014 17:03

"xxxx" napisał(a):

Czyżby to pisała pani Matuszczyk? Ja wiem, że Beata pracowała jeszcze za dyrektora Borasa, dyrektor Świtek i dyrektor Nowak i jest kompetentna w pracy. Tylko niestety donosić nie chciała...

42

g ~g (Gość)12.10.2014 17:13

"pamietajaca" napisał(a):

00

gonia29 ~gonia29 (Gość)12.10.2014 17:19

[b] SP nr 10 przeniesiono do budynku, w którym funkcjonowało IV LO, ale panie z podstawówki są Chojniakowe dlatego dostały budynek z którego wygoniono licealistów i czy to jest chwała? Przecież można było nie krzywdząc innych udostępnić 10-ce np. budynek na ul. Batorego po Piotrcovii.

62

do goni 29 ~do goni 29 (Gość)13.10.2014 08:24

"gonia29" napisał(a):

Budynek dostały bo stary przy Al.3-go Maja był w strasznym stanie. Liceum na tym nie straciło bo, a jeżeli nawet to samo zrobiło sobie antyreklamę swoim zachowaniem, szczególnie rodzice podsycani przez niektórych nauczycieli. Na Batorego droga Pani znajduje się budynek zupełnie nieprzystosowany do wymogów szkolnych.Jest tam mnóstwo ,,małych klitek,, z węzłem sanitarnym prawie przy każdym pomieszczeniu. Ten budynek nadaje się na hotel, a przebudowa na szkołę kosztowałaby majątek.I bez względu na to czy te panie są chojniakowe czy nie, szkołę należało przenieść i dzięki temu całą kadra zachowała pracę bo gdyby zamknięto placówkę ,ciekawe gdzie znaleźliby zatrudnienie? Pani by ich zatrudniła?

33

1234% ~1234% (Gość)13.10.2014 09:38

Czy to chodzi o tę opryskliwą sekretarkę z biustem na wierzchu? O tą, co w tvenie poddawała się operacji plastycznej w godzinach pracy?

53

1234? ~1234? (Gość)13.10.2014 16:53

"1234%" napisał(a):

Skoro taka opryskliwa była i biust też się nie podobał - to trzeba było się poskarżyć ... a nie teraz pisać incognito. Sąd ma dowody na mobbing bo wydał wyrok w tej sprawie. Proponuję poczytać na temat mobbingu a potem się wypowiadać.

33

gość 1 ~gość 1 (Gość)13.10.2014 21:55

Sekretarz jest wizytówką szkoły widząc strój tej pani można było pomylić instytucje. Jeśli podejście do pracy było adekwatne do image to nie dziwmy się, że ktoś powołuje się na mobbing.

33

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat