metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MAX ~MAX (Gość)10.10.2014 19:40

"Irys" napisał(a):
Mobbing udowodniony i nic tego nie zmieni.

W sądzie wygrywa ten kto "udowodni" a nie ten kto ma rację. Tylko czy te dowody są prawdziwe?

76

Irys ~Irys (Gość)10.10.2014 19:01

Mobbing udowodniony i nic tego nie zmieni. Ludzie możecie pisać te kłamstwa o tej pani ale wyrok to nie wyssanie z palca rzeczy wyimaginowanych. Nie wiecie to nie wypisujcie bzdur. Brawo pani Beato!!!!

84

lavazza ~lavazza (Gość)10.10.2014 18:09

Szczerze Pani gratuluję-domyślam się, jak trudno jest walczyć o prawdę. Niech się Pani nie przejmuje wpisami ciemnogrodzian-cud, że w ogóle składają litery ...

83

Wyborca- ale madry ~Wyborca- ale madry (Gość)10.10.2014 18:11

Zobaczcie na Listach od Prawicy Razem jak dyrektorzy startują w wyborach, to sami zobaczycie o co tu chodzi.
A ta z 10 to nie koleżanka ?
A Wło,,,,,,?
[b]Czy na ten czas Moszczenica przemeldowała się do Piotrkowa ?

[/b]

133

Pietrek Pietrekranga10.10.2014 18:29

Ej ej do ciezkiej anielki
Czemu odszkodowanie ma Beacie płacić szkoła a nie poszczegolne osoby które dokonały mobbingu? Dlaczego w panstwowych urzędach nie ma żadnej odpowiedzialnosci i ponoszenia konsekwencji jako osoba tylko jako cały urząd w tym przypadku szkoła. Beata nie pomyslała ze rownież z jej wlasnych podatków wypłaci sobie odszkodowanie. Czy do cieżkiegego hu... ja też stosowałem wobec niej mobbing bo miedzy innymi ja też dołożę się do tego odszkodowania.

82

joasia ~joasia (Gość)10.10.2014 18:38

pani dyrektor weźmie z pieniędzy przeznaczonych na wynagrodzenia administracji, a sama dostanie pewnie premię, to norma

112

radny ~radny (Gość)10.10.2014 18:40

od czego są dyktafony!

30

zielok ~zielok (Gość)10.10.2014 17:39

Brawo dla pana sędziego Wojciechowskiego,który miał na pewno naciski z góry ale wydał wyrok sprawiedliwy zgodny z zawodem.Mam nadzieję,że pani dyrektor (jedna czy druga) nigdy nie będzie sprawowała żadnych kierowniczych stanowisk.Pozdrawiam

92

burek ~burek (Gość)10.10.2014 16:39

To w koncu barbara zielonka czy beata zielonka. Czy jest to pomylka autora artykulu? Jsk zawsze niedokladnosc czy aby dziennikarska?

21

majowi robotnicy ~majowi robotnicy (Gość)10.10.2014 16:17

Są tacy co przychodzą do pracy zjesć śniadanko i kawkę wypić,a jak mają zwróconą uwagę to krzyczą,że to mobing.Do prywaciarza prawdziwej roboty się nauczyć a nie uczciwych ludzi oskarżać i odszkodowania wyłudzać.

37

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat