W sądzie wygrywa ten kto "udowodni" a nie ten kto ma rację. Tylko czy te dowody są prawdziwe?
Mobbing udowodniony i nic tego nie zmieni. Ludzie możecie pisać te kłamstwa o tej pani ale wyrok to nie wyssanie z palca rzeczy wyimaginowanych. Nie wiecie to nie wypisujcie bzdur. Brawo pani Beato!!!!
Szczerze Pani gratuluję-domyślam się, jak trudno jest walczyć o prawdę. Niech się Pani nie przejmuje wpisami ciemnogrodzian-cud, że w ogóle składają litery ...
Zobaczcie na Listach od Prawicy Razem jak dyrektorzy startują w wyborach, to sami zobaczycie o co tu chodzi.
A ta z 10 to nie koleżanka ?
A Wło,,,,,,?
[b]Czy na ten czas Moszczenica przemeldowała się do Piotrkowa ?
[/b]
Ej ej do ciezkiej anielki
Czemu odszkodowanie ma Beacie płacić szkoła a nie poszczegolne osoby które dokonały mobbingu? Dlaczego w panstwowych urzędach nie ma żadnej odpowiedzialnosci i ponoszenia konsekwencji jako osoba tylko jako cały urząd w tym przypadku szkoła. Beata nie pomyslała ze rownież z jej wlasnych podatków wypłaci sobie odszkodowanie. Czy do cieżkiegego hu... ja też stosowałem wobec niej mobbing bo miedzy innymi ja też dołożę się do tego odszkodowania.
pani dyrektor weźmie z pieniędzy przeznaczonych na wynagrodzenia administracji, a sama dostanie pewnie premię, to norma
Brawo dla pana sędziego Wojciechowskiego,który miał na pewno naciski z góry ale wydał wyrok sprawiedliwy zgodny z zawodem.Mam nadzieję,że pani dyrektor (jedna czy druga) nigdy nie będzie sprawowała żadnych kierowniczych stanowisk.Pozdrawiam
To w koncu barbara zielonka czy beata zielonka. Czy jest to pomylka autora artykulu? Jsk zawsze niedokladnosc czy aby dziennikarska?
Są tacy co przychodzą do pracy zjesć śniadanko i kawkę wypić,a jak mają zwróconą uwagę to krzyczą,że to mobing.Do prywaciarza prawdziwej roboty się nauczyć a nie uczciwych ludzi oskarżać i odszkodowania wyłudzać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!