metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Czarna ~Czarna (Gość)10.10.2014 12:54

P.Beato trzymam kciuki wkoncuu ktos sie postawil i wziol sprawy w swoje rence (Y) , powodzenia

155

Martinos ~Martinos (Gość)10.10.2014 12:57

Jak ja bym mugł podać wszystkich tych którzy na mnie gadają w Piotrkowie cały czas.To bym napewno dostał odszkodowanie za wszystko za dość uczynienia itd.*e wstydze sie wyjsć z domu nieraz... Ale nie mam kasy na sprawe i na wynajęcię adwokata dobrego.

28

xxxx ~xxxx (Gość)10.10.2014 13:05

Pani Barbara za długo siedziała w szkole i nie powinna być sekretarzem jest bardzo niemiłą osobą jakby za karę pracowała.

115

piotra ~piotra (Gość)10.10.2014 13:39

Obawiam się, że nie jest to jedyna szkoła w mieście. Pracuję w innej i tam też pani dyrektor jeździ po pracownikach równo. No ale na chleb trzeba gdzieś zarobić.

150

ares1 ~ares1 (Gość)10.10.2014 13:56

I kto teraz wypłaci odszkodowanie z własnej kieszeni?!Szkoła pani dyrektor czy podatnicy?Chory kraj!!!

90

lokator22 ~lokator22 (Gość)10.10.2014 13:57

Ta Pani sekretarka jest osobą szukającą dziury w całym najlepiej jak ona byłaby dyrektorem, wtedy może wszystko byłoby dobrze. znam tą Panią i wiem że nic jej się nie podoba wszystko neguje. Natomiast co do szkól w naszym mieście to widać że żądzi pewna partia . Wystarczy zobaczyć konkursy na dyrektorów szkół w tym roku, kto wygrywa,a kto już nie pracuje

115

koleś ~koleś (Gość)10.10.2014 14:09

pani sekretarka jest własnie miła osoba i bardzo uczynna i pomocna i nikt nie ma prawa tak traktowac ludzi jak ja traktowano a szkola nr 10 to jakas porazka jest teraz z deszczu pod rynne jak nie jedna pani to druga pani dyrektor jedna lepsza od drugiej gratulujemy konkursu na dyrektora wiadomo komu

144

gosciuuuuuuuu ~gosciuuuuuuuu (Gość)10.10.2014 14:12

Pani sekretarka teraz pokorną i nieszczęśliwa, ale kilka lat temu chcąc załatwić sprawę w szkole miałem doczynienia i nie było to mile spotkanie. Zrozumiała i grubiańska baba niemiła i chamowata.....oliwa niexywa,....,

58

POPIERAM ~POPIERAM (Gość)10.10.2014 14:49

"NIE-dla-Razem-dla-Piotrkowa-Krzysztofa-Choniaka" napisał(a):
~NIE! dla Razem dla Piotrkowa Krzysztofa Choniaka (Gość)2 godziny temu, 12:45
Błąd! Dyrektor powinna być odwołana przez Chojniaka. To miasto wymaga poważnych zmian personalnych. Leszek Heinzel, Sylwester Łopatowski, Andrzej Kacperek. Jeszcze nie zakończyła się sprawa Hali Balonowej a już kandyduje do rady miasta z listy Krzysztofa Chojniaka Leszek Heinzel. Nie głosujcie na Razem dla Piotrkowa i nie głosujcie na Chojniaka. Ludzie ogarnijcie się - Jeszcze wam mało tych pieniędzy? Do śmierci chcecie pracować? Zwolnijcie miejsca pracy dla młodych, wykształconych którzy muszą gdzieś wypracować staż emerytalny. Najbardziej dziwi dlaczego kandydaci z Moszczenicy Heinzel i Kacperek kandydują w Piotrkowie? Podobnie jak Magdalena Kwiecińska z Razem dla Piotrkowa która od dziecka mieszka w Sulejowie w domu swoich rodziców. Jak widać potrafią obejść przepisy bo wystarczy kupić mieszkanie w Piotrkowie i się w nim zameldować na pobyt stały. Ot i cała filozofia.

121

Mało ciekawy ~Mało ciekawy (Gość)10.10.2014 20:12

Mało ciekawy
Te Panie Dyrektorki winny wyłożyć swoją kasę, a nie pieniążki pójdą z naszych podatków i nigdy nie powinny pełnić kierowniczych stanowisk.

113

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat