P.Beato trzymam kciuki wkoncuu ktos sie postawil i wziol sprawy w swoje rence (Y) , powodzenia
Jak ja bym mugł podać wszystkich tych którzy na mnie gadają w Piotrkowie cały czas.To bym napewno dostał odszkodowanie za wszystko za dość uczynienia itd.*e wstydze sie wyjsć z domu nieraz... Ale nie mam kasy na sprawe i na wynajęcię adwokata dobrego.
Pani Barbara za długo siedziała w szkole i nie powinna być sekretarzem jest bardzo niemiłą osobą jakby za karę pracowała.
Obawiam się, że nie jest to jedyna szkoła w mieście. Pracuję w innej i tam też pani dyrektor jeździ po pracownikach równo. No ale na chleb trzeba gdzieś zarobić.
I kto teraz wypłaci odszkodowanie z własnej kieszeni?!Szkoła pani dyrektor czy podatnicy?Chory kraj!!!
Ta Pani sekretarka jest osobą szukającą dziury w całym najlepiej jak ona byłaby dyrektorem, wtedy może wszystko byłoby dobrze. znam tą Panią i wiem że nic jej się nie podoba wszystko neguje. Natomiast co do szkól w naszym mieście to widać że żądzi pewna partia . Wystarczy zobaczyć konkursy na dyrektorów szkół w tym roku, kto wygrywa,a kto już nie pracuje
pani sekretarka jest własnie miła osoba i bardzo uczynna i pomocna i nikt nie ma prawa tak traktowac ludzi jak ja traktowano a szkola nr 10 to jakas porazka jest teraz z deszczu pod rynne jak nie jedna pani to druga pani dyrektor jedna lepsza od drugiej gratulujemy konkursu na dyrektora wiadomo komu
Pani sekretarka teraz pokorną i nieszczęśliwa, ale kilka lat temu chcąc załatwić sprawę w szkole miałem doczynienia i nie było to mile spotkanie. Zrozumiała i grubiańska baba niemiła i chamowata.....oliwa niexywa,....,
Mało ciekawy
Te Panie Dyrektorki winny wyłożyć swoją kasę, a nie pieniążki pójdą z naszych podatków i nigdy nie powinny pełnić kierowniczych stanowisk.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!