Metody stosowane przez dyrektorkę SP nr 10 są podobne do metod stosowanych przez dyrektora SP nr 8.Lecz nie ma co się dziwić,niektórzy dyrektorzy szkół(niestety,ale nie wszyscy,na szczęście)wzorują się na swoim guru.Może zwolniona sekretarkę,bo znajomy/a szukał/a pracy?Teraz pewnie siedzi ekipa i myśli.Dyrektor SP nr 10 to wiceprezes solidarności a stosuje mobbing,CUDOWNIE.Odwołają się i może się skończyć jak zawsze tzn.był mobbing ,ale ..Może zmienią dyrektorce prawnika,który wybroni szkołę.Dużo można pisać,ale tylko ludzie zorientowani w temacie wiedzą o co chodzi.
Gratuluję! Mam nadzieję, że te Panie nie będą już na stanowisku dyrektora. Strach pomyśleć jak takie potwory traktują dzieci:(
Odszkodowanie powinna placic osoba stosujaca i ktorej udowodniono mobbing a nie szkola . Czemu ma cierpiec szkola pracownicy uczniowie i rodzice?
Właśnie przewodniczący solidarności mają skłonności do mobbingu pracowników. W innych instytucjach podległych jest podobnie. Nie podobasz się to szkalują na potęgę, pomawiają. Mogę kogoś lubić albo nie lubić ale do jasnej anielki MOBBING to przestępstwo. Ja gratuluję kobiecie odwagi, wielu osobom gratuluję odwagi, że potrafili wyrwać się z macki poniżenia i upokorzenia by walczyć o swoje dobre imię. I wierzę, że Sąd Drugiej Instancji podtrzyma wyrok. Będzie to lekcja dla innych mobbingujących i zachęta dla mobbingowanych do walki o swoją godność. A to jest niezwykle ciężka walka i co byście nie mówili trzeba mieć silne dowody by mobbing wykazać. Pani Beata to zrobiła czy to się komuś podoba czy nie. I nie ważne kogo się trzyma. Ja się dziwię, że wszyscy tak się boicie wypowiadać publicznie. Mogę tylko współczuć. I trzymam kciuki za sprawiedliwość.
Nie podawaj się za rodziców hieno!
Czy to jest ta V.Zawadzka radca prawny urzędu miasta na ul. Szkolnej?
Zapytaj rodziców,którzy nie mogą się nachwalić,za to poprzednia pani dyrektor N wrzeszczała ile wlazło na dzieci,trudno się dziwić bo to jeszcze z czasów komuny jej zostało,ale pasowały te układy niektórym pracownikom.Teraz wszedł do szkoły XXI w. i zmiany nie są na rękę więc trzeba opluć i zgnoić dyrektora,który chce coś dobrego.Ciemnogród.
No niestety, w dzisiejszych czasach do Sądu idzie się tylko po wyrok, a nie po sprawiedliwość. Kto nie zna tej osoby to nie wie jak potrafi świetnie grać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!