metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mala ~mala (Gość)13.10.2014 22:08

Ale jaki mobbing? Śmieszne i żałosne- teraz pracownik może sobie karierę w tvn robić a dyrektor nie może wyciągnąć konsekwencji...
Istny cyrk!

42

mala ~mala (Gość)13.10.2014 22:14

do ~?: Widać,że człowieku jesteś niedoinformowany- od kiedy to łączymy poprawianie urody z rehabilitacją? Poza tym są dowody- w internecie można obejrzeć nagranie odcinka z panią w roli głównej....

32

a może nie mobing? ~a może nie mobing? (Gość)14.10.2014 00:43

Mobbing to nieustanne gnębienie kogoś,p.Beata nie sprawiała wrażenia gnębionej,za to Ona gnębiła kogoś niewątpliwie.Co do Sądu to mam własne zdanie,tam pracują ludzie,którzy też nie są nieomylni.Jej sposób ubierania się, jak na osobę reprezentującą taką instytucję jak szkoła był skandaliczny, jakby się urwała z cygańskiego taboru.

34

biznes łomen ;) ~biznes łomen ;) (Gość)14.10.2014 17:00

Jestem pracodawcą i wiem jedno. Pracownik ma więcej praw niż obowiązków. Pracodawca natomiast ma sumiennie przestrzegać prawa, z uśmiechem na ustach wypłacać pensję pracownikowi, bez komentarza uwzględniać każdy brak dyspozycyjności pracownika i na zakończenie zmiany całować pracownika w rękę i dziękować za "przepracowany" dzień. Miałam wielu różnych (dobrych oraz niekompetentnych )pracowników i wierzcie mi najbardziej leniwi są Ci, którzy krzyczą, że są niedowartościowani ;)

72

trębacz ~trębacz (Gość)15.10.2014 21:38

Fiona rzekomo taka chora,.a.startuje w wyborach... leser, nierób - tak o niej mówią.

34

mala ~mala (Gość)15.10.2014 23:18

To co w takim razie robisz tu na portalu? Jeśli masz wiele ciekawych rzeczy do robienia...

41

mala ~mala (Gość)15.10.2014 23:22

do tutaj: "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje"- widać,że masz z tym problem... Jak można porównywać wyolbrzymioną sprawę do getta???

51

:) ~:) (Gość)16.10.2014 19:49

"mala" napisał(a):
To co w takim razie robisz tu na portalu? Jeśli masz wiele ciekawych rzeczy do robienia...

właśnie ciekawsze od oglądania znikomej wartości programów, jest siedzenie na tym portalu - tu jest prawda. I chyba dużo jej w sprawie o mobbing, skoro aż tyle komentarzy doczekał się artykuł o mobbingu w SP10.

32

gina ~gina (Gość)16.10.2014 20:40

To się w głowie nie mieści jak można zmanipulować Sąd i ludzi,gdzie Ona ma wstyd?!

35

mala ~mala (Gość)17.10.2014 19:36

do~:Jaka prawda? Bzdury podsycane przez zainteresowaną i jej koleżanki... A co do znikomych programów to chyba bardziej żałosne jest ślęczenie na portalu i wypisywanie bzdur!

32

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat