jedni malują drudzy piją na komendzie - i kto tu jest prawdziwym "artystą" ???
A te "Blue Art Vision" to tak na trzeźwo mieli? ;)
Policjanci z Łodzi zorganizowali swój pokaz zdjęć. Bardzo go podziwiałem jak i cała Polska na wszyskich kanałach. Przyjdzie nowy z-ca z Łodzi to pokaże naszym stróżom prawa jak sie organizuje taki wernisaż...
Jest okazja walnąć lufkę jedną albo dwie...Pałka była rzeźbiona ale inaczej niż sądzisz...
Słuchajcie: policjanci, oprócz tego, że ich praca polega na obcowaniu z "innym rodzajem ludzi", są w zasadzie normalni. Mają swoje hobby, ot, tak, żeby nie zwariować i nie zabijać.
Ci, którzy komentują, niech zajrzą, co radzili policjantom w obliczu niebezpieczeństwa czy nawet arogancji. Czy policjant świeci?
Ja też mam swoje hobby. Po godzinach i za własne pieniądze.A z tym stresem nie przesadzaj. Sami się nakręcacie, sami się podniecacie tym co może się zdarzyć na waszej służbie. Naoglądaliście się "Cojaka", "Policjantów z Miami" albo i "Komisarza Alexa" i doznajecie odlotu. A ile trudnych przypadków trafia się wam na służbie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!