ha ha ha, to mnie rozbawili. Najlepszy ? W czym ? Chyba w wykańczaniu ludzi!! Oglądają się tylko na łapówki, tylko za co się pytam ? Za brak opieki i fachowości ? Specjaliści od 7 boleści.
Chyba jedyny ogarnięty oddział w tym szpitalu, z dobrym sprzętem i niezłą opieką to ginekologia i położnictwo. Pozostałe oddziały porażka,a największą patologią tego "najlepszego" szpitala jest oddział wewnętrzny.
A ja byłam pacjentką i bardzo mnie zaskoczył personel (bardzo miły i zainteresowany)i na lekarza też nie narzekam. Wszystko dobrze się skończyło i to jest dla mnie najważniejsze. Ludzie nie przesadzajcie.
Byłem hospitalizowany w tym "szpitalu". Po ucieczce następnego dnia do innego szpitala myślałem tylko o tym aby podać ich do sądu za to chcieli ze mną zrobić. Obserwując zachowania pielęgniarek,miałem wrażenie,że psa w weterynarii traktuje się lepiej niż człowieka po wypadku w tym szpitalu.
Bylem kiedys na izbie przyjec z objawami dusznosci i bólu w klatce piersiowej (lekarz rodzinny podejrzewal stan przedzawalowy). Po 2 godzinach siedzenia laskawie zrobili mi EKG i odeslali do domu. Żyje, ale to nie jest normalne aby z takimi objawami nawet pacjenta nie zbadac...
Personel ... bez komentarza, otwartość szpitala... no cóż pacjent w worku mówi sam za siebie
Chyba według własnych kryteriów..Rozumiem że ów artykulik został napisany z przymrużeniem oka.
to chyba jakiś żart tym bardziej że ocena jest przygotowywana w oparciu o własne pod resorowane kryteria
no szkoda tylko że ankiety nie wypełniają pacjenci ciekawe jakie wówczas było by miejsce ?
Jak najszybciej powinno się sprywatyzować szpitale i całą służbę zdrowia!!!!! Zlikwidować raz na zawsze tą zdobycz komunizmu!!!!! i ciepłe posadki.......i koperty.....gość
Jeśli chodzi o oddział neurologiczny to panuje tam absolutna prywata.Moja rodzina miała tam bardzo przykre doświadczenie związane z panią ordynator oraz z paniami pielęgniarkami.Moja babcia została wypisana z tego oddziału z wenflonem w ręku ponieważ nikt nie pomyślał o usunięciu igły z ręki.Masakra na tym oddziale.Jedyne co dobrego to mogę powiedzieć o oddziale wewnętrznym.Pracują tam młodzi lekarze dbający o swoich pacjentów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!