a ja bym chciał płacić za umyty słoik i czyste śmieci które wyrzucam 100 zł, bo mnie stać i chce iść na reke chłopakom ze śmieciarek
To co opowiada radny z kosmosu to czysta kpina.To Rząd PiSu winien jest wzrostu cen za śmieci..A ten radny z Pisu tylko ferment sieje i tu pod tym artykułem te głupoty wypisuje
"Jako Urząd jesteśmy cenobiorcą.". Zwykły przekręt. W takim razie, co zrobiłby magistrat jeśli wszystkie firmy stające do przetargu przedstawiłyby oferty w przedziale 200-250zł od osoby? Jestem za powołaniem przez miasto spółki, która zajmie się wywozem śmieci. Skład magistratu (no może nie cały) to jakaś porażka...
"Kluczową rolę odgrywa tutaj Ministerstwo Klimatu, które z roku na rok zwiększa tzw. opłatę środowiskową, która nakładana jest na firmy prowadzące składowiska odpadów. „Śmieciowiska”, zmuszone płacić większe opłaty" - czyli nakłada to ministerstwo NOWY podatek na naród polski. To ministerstwo nie współpracuje z Matką Ziemią tylko ze swoimi "banksterami"
Kolejny sukces Krzysztofa Ch. Czy on potrafi zrobić coś dla miasta oraz mieszkańc?w, czy tylko rodawać krówki i przecinać wstęgi? Piotrków potrzebuje gospodarza z charyzmą i wizją, a nie kościelnego
Ktoś tu kłamie. Wiceprezydent oznajmił, że miasto nie może dokładać i zarabiać na odbiorze śmieci. A Kamińsk, Kleszczów....., może. Chciałbym wyjaśnień na ten temat. Poprostu wystarczy może powiedzieć prawdę, że naszego miasta nie stać na dokładanie i sprawa będzie jasna i zrozumiała. Najgorzej jest jak wprowadza się w błąd mieszkańców okłamując ich.
A dlaczego miasto nie wywozi śmieci A kto im zabronił mieć własnych śmieciarzy i wtedy można sprowadzić cenę do minimalnej tylko że myśleć się nie chce albo rozumku brakło
Przepraszam bardzo, czy do urn piotrkowskich przychodzili ludzie z innych miast?? Sami wybraliście sobie władzę swojego miasta, więc proszę teraz nie kwilić tylko płacić. Skoro tak wam prezydent odpowiadał to do kogo macie pretensje? W końcu większość miasta na niego glosowała!
"Na pewno będzie drożej. Niestety, ale takiego scenariusza się spodziewaliśmy". ŻE-NA-DA. Ta wypowiedź to przyzwolenie na wyższe stawki. Gdybym był tej Pani przełożonym to jutro byłaby u mnie na dywanie na dyscyplinującej rozmowie. Całkowicie amatorskie zachowanie. Ale czego się tu spodziewać... Ten skład magistratu po prostu ZASIEDZIAŁ SIĘ. Im się wydaje, że ze swoimi mieszkańcami mogą się obchodzić po macoszemu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!