Mogę sparafrazować jedno powiedzenie, kochaj prezydenta swego możesz mieć gorszego. Przyznaję, że oddałem w głosowaniu swój głos na Wiernickiego. I to było pierwszy i ostatni raz ! Jeszcze nigdy w życiu się tak nie pomyliłem. Bardzo za to przepraszam. To najgorszy prezydent jaki kiedykolwiek rządził Piotrkowem. Nigdy więcej Wiernickiego !
Wiernicki jako czlowiek z klasą i poważnym stanowiskiem nie wywleka wszystkiego na facebook. Takie sprawy załatwia się między sobą, to świadczy o dojrzałości. Czechowska przedstawiła swoją wersję z poziomu odrzuconej pokrzywdzonej biednej kobiety, która nie wie o co chodzi. Jak dobrze, ze są ludzie którzy wiedzą coś więcej niż pościki w internecie i nie idą za tym jak barany. Powodzenia Panie Prezydencie.
Referendum dla Juliusza niebawem.
Pani Krysiu,pani robi swoje.....
Oni już się wyłożyli.
Panie prezydencie taczka na pana czeka prezes nieudacznik wodociągów już dawno powinien być za burtom
A na zdjęciu taka piękna...Już tym samym zdjęciem nabiera się ludzi bo w rzeczywistości jest inna,To też niezła lanserka facebookowa- jeden sort.A teraz spadnie jak kot PSl-owski na cztery łapy ...
Juliusz Wiernicki nie dał sobą rządzić i pozbył się ogonka z PSLu. Tak samo jak zrobił to Krzysztof Chojniak po pierwszych wygranych wyborach. Pozbył się ogonka PiSu z których list startował na stanowisko prezydenta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!