A swoją drogą ciekawe kto wyłożył kasę na kampanię tego biednego prezydencika bo że nie on sam to pewne chyba będzie ciekawy spektakl polityczny
Można się pomylić raz ,bo wybór Wiernickiego był pomyłka każdy dał się nabrac ,ale gratuluję osoba które jeszcze wierzą że on co kolwiek zrobi ???? U niego nieróbstwo jest chyba we krwi !
Kiedy ten mało udolny prezydent zrobi porządek w spółkach miejskich i skończy to "dziadostwo".
odwołany ze stanowiska wiceprezydenta, to nie jest to oświadczenie wiceprezydenta...tylko "byłego" wiceprezydenta...
A przypomnijcie sobie kiedyś był szpital powiatowy w Piotrkowie. Prowadziły go osoby z powiatu no i co się stało że ten szpital nie przetrwał? Został zlikwidowany?
Krysiu, bierz pod pachę swoją papużke nierozłączkę Kasię i wracajcie do starostwa. Swoją drogą to tym słabiutkim postem potwierdziła, że nie nadawała się od początku na kierowniczkę promocji. Nie potrafię wymienić choćby jednej sprawy, która została dobrze przez was zalatwiona. Wracajcie organizować dożynki, konkursy powiatowe i oberki dla pslowskich liderów. Miasta nie ogarniacie. Tak będzie lepiej dla wszystkich.
Długo myślała, aż wymyśliła....Litości, atencji potrzebują ludzie słabi. Co innego kampania, szum, gwar. W zaciszu gabinetu można było schować się jedynie za paprotkę. Dużo obowiązków.... Nie honor zrezygnować? Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono. Nie wyszło, sorry.
Ja bym chciała zauważyć że w kampanii radna chojnacka z maciolkiem mówili że Czechowska to Chojniak i że PSL z chojniakiem zawsze współpracował i wstawiali zdjęcia Czechowskiej z Chojniakiem a teraz jak Wiernicki ja wyrzucił to piszą pod jej zdjęciami ckliwe komentarze. To dopiero obłuda.
w przyszłych wyborach ja będę kandydował i wszyscy będą wiedzieć, że głosują na cygana: w tych głosowali na kogoś innego, a wybrali cygana hahahahaha i nie żal mi was wcale
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!