40 minut wcześniej jechałem z Woli do Piotrkowa, na wiadukcie auto po kolizji z barierkami... widocznie kierowca obijał się kilkukrotnie o barierki,ślisko jak na lodowisku.Jadąc w drodze powrotnej mijał mnie ten radiowóz, pomyślałem pewnie jedzie na wiadukt w siomkach do innej kolizji, i pomyślałem czy on wie jak ślisko jest na drodze, z prędkością ktora się poruszał pewnie nie był świadomy że w tym konkretnym miejscu jest tak ślisko, mam nadzieję, że wszyscy uczestnicy wrócą szybko do zdrowia.
Po co ta ściema i mydlenie oczu? Kierujący Hondą dostał zapewne mandat za niedostosowanie prędkości do panujących warunków i spowodowanie kolizji. Natomiast kierowcy karetki i radiowozu, to już z uwagi na śliską nawierzchnię? Ciekawe...
brakowało jeszcze ITD WOTu i Audi z premier Beti... W głowie sie to nie mieści. Klasyczny przykład jak w pare minut można wykluczyć trzy pojazdy specjalistyczne...a pinindzy w budżecie brak.
EP wyjechało z miasta i odrazu tragedia a tacy odważni w komentarzach mistrzowie prostej
Jak dbacie o drogi tak macie !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!