Cyrk. Tej pani już podziękujemy. Z całym szacunkiem ale nie widzę jej w tej roli. Nie zagłosuje na nią.
Lewica to już dawno zapomniała o Piotrkowie, to by się nawet zgadzało, bo Wężyk-Głowacka też tylko o swoim stołku myśli
Taka doświadczona, taka wygadana a przez tyle lat w polityce będąc zrobiła dla Piotrkowa wielkie nic. Nigdy jej nie widziałem na ulicach rozmawiającej z ludźmi, terez ludzki człowiek w niej się odezwał , przed wyborami, wstyd
Miasto musi ale to MUSI pozyskiwać środki na własną działalność. Dość życia na kredyt i tajnej zmowy zaniżania pensji w mieście !!!
W kraju władze ma KO i powinniśmy wybrać ludzi z KO aby mogli ciągnąć ile się da kasy z warszawki.
Już głosowałem na was 15 października, dzisiaj pluję sobie w brodę.
Ta Pani, tylko kłamie, nic innego nie umie i partyjniactwo jej w tym pomaga.
Zero konkretów, tylko ściema o KPO
Nigdy się Trela Piotrkowem nie przejmował, teraz nagle będzie dbał o nasze miasto jak chodzi o partyjne stołki. Żałosne.
Ja zagłosuję na Juliusza Wiernickiego i namawiam wszystkich z kim rozmawiam.
Dwie panie z tego ugrupowania od zawsze nie mogły na siebie patrzeć, co w Piotrkowie jest tajemnicą poliszynela. Teraz nagle w wielkiej zgodzie starują w wyborach. Teatrzyk dla ubogich.
Pingot i Wężyk-Głowacka, szczyt fałszu i hipokryzji!
Kogo one chcą nabrać?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!