metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_romanptb ~gość_romanptb (Gość)30.09.2020 01:22

Jak z wami rozmawiać, skoro wy umiecie tylko krzyczeć i buczeć. Jak rozmawiać z kimś, kto w momencie, gdy jest jeszcze czas na rozmowy, przyprowadza pod urząd taczkę? Ja się nie dziwię, że nikt nie chce z wami rozmawiać. Jakiego macie lidera, tak jesteście postrzegani. Na własne życzenie.

113

lipa ~lipa (Gość)30.09.2020 10:44

nie wiem skąd ten brak zrozumienia, że ludzie walczą o swoje miejsca pracy . Darmo nic nie chcą. Często całe rodziny z tego żyją. Gdzie mają pójść ???? W tym mieście nie ma fabryk i dużych pracodawców - w ogóle niedługo niczego nie będzie.

12

czegoś nie rozumiem? ~czegoś nie rozumiem? (Gość)30.09.2020 10:54

właściciel budynku Hali tak bardzo jest za handlującymi - przecież ma jeszcze trochę miejsca, niech wynajmie im lokal - będzie wilk syty i owca cała, nie rozumiem też dlaczego handlujący nie chcą iść na Modrzewskiego ja tam, chodzę na zakupy i nie narzekam!!

20

gość_dark city ~gość_dark city (Gość)30.09.2020 07:56

https://www.facebook.com/groups/157691434801034/permalink/634188233818016/?app=fbl . Polecam zobaczyc piekny widok. Piekna hala zero blokow i problemów.

12

got. ~got. (Gość)30.09.2020 10:08

Panie Janik, czy to jest ta sama akcja co w Sulejowie z S12???
bo wszystko wskazuje na to że tak właśnie jest, więc zachowaj pan twarz i nie pompuj sztucznie protestu. wstydz się panie janik takiej populistycznej postawy, ale czego można się po panie spodziewać?
A Z DRUGIEJ STRONY - GDZIE SĄ PRACOWNICY Z IZBY SKARBOWEJ Z KONTROLĄ PARAGONÓW FISKALNYCH???

11

a ja z Targowej ~a ja z Targowej (Gość)30.09.2020 07:07

Ja marzę kiedy to się skończy - my w naszym bloku to stragany mamy praktycznie na balkonach!!

110

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat