a ja ostatnio otwarłem na hali stoisko z czosnkiem i płynem do hłodnic,towar na cowid schodzi jak ciepłe bółeczki.
Targowisko funkcjonuje już tyle lat a władze miasta dopiero teraz zauważyły mieszkańców. Wychodzi na to, że wcześniej nikt tutaj nie mieszkał?? Kpina i tyle
Janik chce się wypromować przy pomocy ludzi z poza Piotrkowa tak jak jego kolega aktualnie poseł, wysoko mierzy chce być co najmniej Prezydentem Powiatu Piotrkowskiego bo z miastem Piotrkowem go nic nie łączy chyba, że kasa za udawanie bycia radnym miasta Piotrkowa i produkcją śledzików w słoikach z ulubioną koleżanką z PO. .
Czy ktoś pamięta jak powstał Tuszyn, dziś Popatrzcie co tam jest, macie głowa do handlu: zaryzykujcie !
Tylko Krzysiek Chojniak ma rację! A dlaczego? Bo wygrał wybory i tyle. I gdyby kolejny raz startował też by je wygrał! większość wie dlaczego! Motłochem steruje się najłatwiej :)))
A ja bojkotuje polskich rolników i nie kupuje u nich,niech wyborcy pis od nich kupuja.
Właśnie powieszono na budynku ?Biedronki? kolejny baner z napisem? Panie prezydencie nie chcemy krówek i długopisów chcemy targowisko? . Dlaczego go nie podpisano , kto tego chce ? My mieszkańcy osiedla jak najbardziej chcemy reorganizacji targowiska!
Drodzy kupcy? A ile odprowadzacie dla państwa podatku vatu tak krzyczycie że Hala była dla Was a gdzie Hala która bez protestu oddaliscie P. Staszurowi a teraz z nim się bratacie dlaczego nie było protestów byście siedzieli w środku cieplutko a terza P. Staszur ma ciepło na koncie i jest okej
Polecam wejść i poczytac. FPG24. Pl. Forum polskiej gospodarki. Tam pisza o tym problemie a w szczególności o jego rozwiazywaniu(czytaj braku) mysle ze bedzie glosno jesze o P. T. I NASZYCH URZEDASACH.
W tym grajdole to wszystkim wszystko przeszkadza jednym hala targowa drugim latający samolot nastempnym jeszcze co innego najlepiej zlikwidować wszystko i cofnąć tych ludzi do epoki kamienia upalnego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!