HA HA Tomaszów:d
Czyli jak nie miał uprawnień to dostanie 500zł mandatu i zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych?? czy coś się w prawie pozmieniało bo nie wiem już bo coś mieli zmieniać jakiś rok temu ale czy to wyszło to nie wiem ;) może mnie ktoś oświecić ?
nie śmiejcie się ! to nie wina że on z Tomaszowa,nie chodzi o to że pijany...to wina drzewa że tam stało :)
Przy drogach drzewa wyciąc i za kolizje powinien odpowiedziec ten co je posadził ,przepisy jasno okreslaja odleglość w jekiej powinno sie je sadzić to:od 3 do 10m dla drzew wysokich i nie ma znaczenia czy gośc pijany ,zima trzeźwy też może w nie wjechac ,ale to tylko polska i wszędzie burdel gdzie nie spojrzec...
Wytłumacz mi jedną prostą rzecz dlaczego tylko w drzewa wjeżdżają pijani ludzie albo którzy przekraczają prędkość o co najmniej 50km\h??? przecież jak jedziesz tak jak ci przepisy mówią to te drzewa nikomu nie przeszkadzają. Drzewa powinny sobie normalnie rosnąć !
W tym Tomaszowie to chyba jakieś źródła spirytusowe wybijają bo chleją tam na potęgę... :-)
Niebieskie Źródła - może tam denaturat wypływa? ;)
Ja proponuje wyciąć latarnie miejskie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!