A moim zdaniem Pan prezes robi jakiś wałek z tym ciepłem. Podobno nie zgłosiła się żadna firma do przetargu celem odczytu kapilarów. Ciekaw jestem bardzo o co tu chodzi i ile na tym zarobi prezes?
Prezes Potrzebowski nie widzi potrzeby tak mówi jakby miał płacić za ogrzewanie ze swojej kieszeni -wielka bzdura
Jak zadzwoniłem do zarządu spoldzielni w tej sprawie to prezesik powiedział mi żebym... włączył sobie farelkę.
Kochani członkowie PSM, przecież to wy co roku udzielacie absolutorium. Dzięki niskiej frekwencji i obecności na walnym zebraniu w większości "samych swoich", zarząd uzyskuje wotum zaufania Kiedy wreszcie weźmiecie się w kupę i rozwalicie to towarzystwo wzajemnej adoracji. Należy rozwalić cały zarząd i radę nadzorczą, gdyż w obecnym składzie jest to stowarzyszenie wzajemnego popierania.
W blokach rozkład temperatur jest różny i zależny od położenia mieszkania. Najchłodnij jest w mieszkaniach na parterze i szczytowych. W momencie gdy temperatura w mieszkaniu spada poniżej 20st a w łazience 24 bez względu na temperaturę na zewnątrz ogrzewanie powinno być włączone.
TBS już włączył ogrzewanie jest ciepło wielkie dzięki.Z nimi nigdy nie ma problemu o co się poprosi jest realizowane.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!