Gratulacje i wytrwałości, teraz będzie presja jak idą studia... Lepiej chwalić się po skończeniu.
Całkowicie zgadzam się z p. Kacprem, że prof. Bogumiła Krupa jest genialnym nauczycielem biologii. Była wychowawczynią mojej klasy, przygotowała nas świetnie nie tylko do matury, ale i do studiów. Gratuluję p. Kacprowi i życzę powodzenia. Jako naukowiec zajmujący się biologią molekularną, cieszę się, że wybrał Pan biologię, bo jest naprawdę fascynująca.
Moje dziecko kończyło Chrobry i nawet raz nie korzystało
z korepetycji. To dobra szkoła.Corka skończyła prawo i jest radcą prawnym. Historii uczył ja Pan dyrektor.
Ciekawe, czy Marta Cecotka (zbieżność nazwisk przypadkowa red.) dostała się do jakiejś Akademii Muzycznej? ;) Również tegoroczna i b. zdolna, absolwentka Chrobrego... 8-)
Brawo Ty! Ps. Nie przejmuj się większością komentarzy. To tylko poziom ludzi po Piotrkowskim O ks fordzie.
A o czterech maturzystach z TPSu co dostali się na studia w Stuttgarcie nikt nic nie mówi, a szkoda bo to niesamowity wyczyn
a ja jak chodziłam do oxfordu to więcej randkowałam, niż byłam w szkole ;D moi koledzy wystawiali głowy i wrzeszczeli na całą ulicę z jego okien... ech, to były złote czasy! 30 lat temu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!