Ostatnio weszła jakaś moda na obcinanie brzytwą. Nie wiem do końca czemu fryzjerki jej używają, może mi wyjaśnicie.
Ja osobiście bardzo nie lubię włosów po obcięciu brzytwą-wydaje mi się że gorzej się układają i są takie strzępy (przynajmniej moje tak mają- nie lubię tego)
Polecam z całym przekonaniem Salon " AGAT" przy ul. Wojska Polskiego. Pani Ewa jest mistrzem w swoim fachu.
Do upięcia ślubnego dobrze jest jeśli włosy nie są od razu po umyciu, a najlepiej poprzedniego dnia wieczorem. Wtedy fryzura lepiej się trzyma. Ale tu sami profesjonaliści, wiedzą lepiej od fryzjerów!!!!:P:D
Polecam bardzo Salon Fryzjerski Agnieszka na Krasickiego 3.
Jestem bardzo zadowolona jak i z usługi oraz dobrej atmosfery panującej w salonie
Pan Paweł K, mógłby przestać komentować sam sobie bo to chyba nie o to chodzi?
Paweł z keo to inna osoba niz pawel z galerii fryzur!!!!!KEO jest spoko w GF jest niesympatycznie ja rozumiem ze kazdy moze miec zly dzien ! ale zawod ten wymagatego by byc milym i sympatycznym nawet wtedy gdy ma sie zly dzien bo to klient jest najwazniejszy i on placi za usluge i albo wraca albo nie ! a tu juz nie chodzi o zly dzien tylko o opryskliwosc jak sie czlowiek zapyta o pierdołę!
A ja korzystam z uslug pani violi przy altamirze inni fryzjerzy mnie nie potrafią obciąć i uczesac. Oczywiscie korzystalam z uslug w innych zakladach ale tylko stamtad wychodze zadowolna
A ja korzystam z uslug pani violi przy altamirze inni fryzjerzy mnie nie potrafią obciąć i uczesac. Oczywiscie korzystalam z uslug w innych zakladach ale tylko stamtad wychodze zadowolna
Najlepsza jest p. Monika na Jedności Narodowej. Nie ma lepszego fryzjera. Swietnie czesze, umawiasz się na konkretna godzinę, no i bardzo czysto.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!