metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
weronika ~weronika (Gość)25.09.2014 11:46

Powiem tak nie każdemu się musi podobać czyjąś praca ale czy wina leży zawsze po stronie fryzjera sama byłam świadkiem jak klientka wmawiają różne rzeczy fryzjerów a później wychodzi kabała mówmy prawdę i oczekujmy rezultatu godnego z naszymi możliwościami a nie oczekujmy cudów jak się nie da zrobić

20

kasia ~kasia (Gość)25.09.2014 11:49

Salon galeria Fryzur szkoli się cały czas w firmie wella kemon i jeszcze inne firmy byłam sama w salonie na takim szkoleniu wiec wiem polecam a do wyboru fryzur nie trzeba mieć szkoleń jak ktoś jest kreatywny a pan Paweł jest

46

emila ~emila (Gość)25.09.2014 11:50

Polecam salon galeria Fryzur kto był to wie czemu tam warto pójść profesjonalna obsługa jest zawsze

44

anna ~anna (Gość)25.09.2014 12:00

Ja powiem tak od wielu lat chodzimy do salonu pana Pawła k i jesteśmy zadowolone z pracy i atmosfery w salonie na każdą imprezę mamy inne fryzury i kolory jak się da zmienić i jest ok ja polecam salon

45

pb ~pb (Gość)25.09.2014 12:13

Studio Top Styl ul. Szkolna 56
chodze tam od 5 lat, polecam !!

24

weronika ~weronika (Gość)25.09.2014 12:26

Drogie panie każdy ma prawo do złych i dobrych dni a chmur każdego człowieka jest inny trzeba poznać osobę żeby ocenić a jak nie macie ochoty gdzieś chodzić i dajcie spokój innym bo nie każdemu się trzeba do godzić ja byłam i polecam salon pana pawla

32

renata ~renata (Gość)25.09.2014 12:29

Szkoda ze wszyscy piszą anonimowo bo po wielu komentarzach można odnieść ze pisze ta sama osoba a to głupie jest wiele salonów wiec niech te osoby pójdą gdzie indziej

21

issy ~issy (Gość)25.09.2014 12:35

"Julia" napisał(a):

Hmm...chodze do Pawła od 2005r. -była i Ateba i Coco Beauty i teraz KEO i tej arogancji to nie widziałam. Zawsze mówi co planuje zrobić, jest sympatyczny i dobrze strzyże. Wiecej od fryzjera nie wymagam. Poza cenami jest wszystko super - ale wiadomo, że chciałoby się i dobrze i tanio:)

32

xx ~xx (Gość)25.09.2014 13:13

Ostatnio weszła jakaś moda na obcinanie brzytwą. Nie wiem do końca czemu fryzjerki jej używają, może mi wyjaśnicie.
Ja osobiście bardzo nie lubię włosów po obcięciu brzytwą-wydaje mi się że gorzej się układają i są takie strzępy (przynajmniej moje tak mają- nie lubię tego)

21

Daga ~Daga (Gość)25.09.2014 13:20

Polecam z całym przekonaniem Salon " AGAT" przy ul. Wojska Polskiego. Pani Ewa jest mistrzem w swoim fachu.

010

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat