Polecam KEO Studio przy Narutowicza 39 - do Pawła chodzę od prawie 10 lat, jest SUPER.
Ja osobiście chodzę od paru lat do studia fryzjerskiego "Milenium" w al. 3go Maja. Jestem bardzo zadowolona i fryzjera prędko nie zmienię. Pani Jola obcina świetnie, jak również jej córka. Namówiłam wiele znajomych i jak poszli raz, tak nie wyobrażają sobie, żeby iść gdzieś indziej :D
Zapraszam wszystkich na Wierzeje. Gwarantuję piękne fryzury oraz układanie się włosów długo po wizycie.
a ja polecam troszke rozreklamować sie np. tutaj http://mobilnyfryzjer.pl
Po długich poszukiwaniach dobrego fryzjera znalazłam się u Pawła Klimka ul. Kostromska 37. Profesjonalizm!!! Jak najbardziej polecam :-)
salon galeria fryzur to porażka nie szanuja klijenta szef arogancki olewajacy klijętów a poslizgi to norma na jedna godzinę trzy osoby naraz wyrobili mnie już kilka razy więcęj tam nie pojdę
A ja uważam że najlepsi fryzjerzy są w Galerii Fryzur na ul. Kostromskiej 37 a w szczególności Pani Emilka i Pani Małgosia. Fachowa obsługa, potrafią doradzić i ewentualnie odradzić głupkowatą fryzurę lub kolor włosów. Aż chce się tam wracać.
Dlaczego te klitki w Piotrkowie nazywacie salonami fryzjerskimi? :DTo zwykly fryzjer!I tak tez oni pracują! Czy to Ryneczek czy Prochnika...
A jeśli chodzi o Edyte w Merkurym to kiedyś tam bylam na umycie i podcięcie wlosow.Wygralam bon w jakims konkursie w radio strefa bodajże o wartości 40 zl do zrealizowania ww "salonie".Pytam ile place Pani mi mowi 50 zl wiec ja jej bon i 10 zl a ona ze mogłam wcześniej mowic ze mam bon,ze ona tak by mnie nie przyjela,bo ma inne klientki a ja mowie nie rozumiem pani problemu czy wtedy obcięcie wygladaloby inaczej? Pani wsciekla i usluga tragiczna!
Jak dla mnie najlepszym do tej pory okazał się Maciej Prochon z salonu TOP STYL mieszczącego się w budynku odsi na rogu szkolnej i danilowskiego. Trafiłem do niego zupełnie przypadkiem jakieś 3 lata temu i od tamtej pory tylko on mnie strzyze. Jest z nim bardzo dobry kontakt. Można zawsze umówić wizytę telefonicznie aby nie czekać w kolejce. Profesjonalistą jednym słowem. Niebawem i mój roczny synek usiądzie na jego fotelu. Szczerze polecam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!