No i co ci to da? Przecież dla odmiany mechanicy usiąda przy kompach zamiast fryzjerek i pisać bedą ku swojej czci peany podpisujac za kazdym razem innym nickiem:)
Pan Paweł Klimek powinien się doszkolic jeśli chce kierowac takim zakładem. Zero profesjonalizmu, zapomina kto mu płaci. I przede wszystkim Panie Pawle, jak się z kimś rozmawia to się nie je i nie mlaszcze i w dobrym tonie jest zawiadomić klientkę telefonicznie, że jest obsuwka np. 40 min. Każdy ceni swój czas!!!
Wielu fryzjerów i wiele fryzjerek lubi palić papierosy. W lokalu i poza nim.
Ja polecam salon fryzjerski TOP STYL ktory znajduje sie na rogu ul.Szkolnej i Danilowskiego w ktorym pracuje Maciej Prochon ktory moim skromnym zdaniem jest najlepszym fryzjerem w Piotrkowie. Dzisiaj bylem u niego i jestem bardzo zadowolony z fryzury jaka mi zaproponowal i jak ja profesionalnie wykonal.
Jeśli chodzi o dobre cięcie włosów to polecam salon La moda Italiana w Bełchatowie (ale tylko fryzjer Damian). Najlepsze fryzury zaś czesze pani Kasia z salonu Belleza również z Bełchatowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!