Ja polecam salon fryzjerski TOP STYL ktory znajduje sie na rogu ul.Szkolnej i Danilowskiego w ktorym pracuje Maciej Prochon ktory moim skromnym zdaniem jest najlepszym fryzjerem w Piotrkowie. Dzisiaj bylem u niego i jestem bardzo zadowolony z fryzury jaka mi zaproponowal i jak ja profesionalnie wykonal.
Jeśli chodzi o dobre cięcie włosów to polecam salon La moda Italiana w Bełchatowie (ale tylko fryzjer Damian). Najlepsze fryzury zaś czesze pani Kasia z salonu Belleza również z Bełchatowa.
A ja uważam że najlepsi fryzjerzy są w Galerii Fryzur na ul. Kostromskiej 37 a w szczególności Pani Emilka i Pani Małgosia. Fachowa obsługa, potrafią doradzić i ewentualnie odradzić głupkowatą fryzurę lub kolor włosów. Aż chce się tam wracać.
salon galeria fryzur to porażka nie szanuja klijenta szef arogancki olewajacy klijętów a poslizgi to norma na jedna godzinę trzy osoby naraz wyrobili mnie już kilka razy więcęj tam nie pojdę
Po długich poszukiwaniach dobrego fryzjera znalazłam się u Pawła Klimka ul. Kostromska 37. Profesjonalizm!!! Jak najbardziej polecam :-)
a ja polecam troszke rozreklamować sie np. tutaj http://mobilnyfryzjer.pl
Zapraszam wszystkich na Wierzeje. Gwarantuję piękne fryzury oraz układanie się włosów długo po wizycie.
Ja osobiście chodzę od paru lat do studia fryzjerskiego "Milenium" w al. 3go Maja. Jestem bardzo zadowolona i fryzjera prędko nie zmienię. Pani Jola obcina świetnie, jak również jej córka. Namówiłam wiele znajomych i jak poszli raz, tak nie wyobrażają sobie, żeby iść gdzieś indziej :D
Polecam KEO Studio przy Narutowicza 39 - do Pawła chodzę od prawie 10 lat, jest SUPER.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!