Polecam X Cut Studio ma wierzejach!! Szczególnie kobietom, które nie chcą być uczesane np. na weselu tak jak 3/4 pań na sali ;) Ola ma wyobraźnię i za każdym razem wymyśla fajne i oryginalne uczesanie na każdą okazję!!!
Zagląda tu pewnie wielu fryzjerów. proszę wyjaśnijcie mi dla czego ostatnio tak często używacie brzytwy do obcięcia włosów.
Czemu to służy- bo chyba nie włosom-nie układają się dobrze i są takie strzępy.
Czy jest Wam szybciej, czy może są jakieś plusy inne.
Fajnie, że masz taki szeroki wachlarz zainteresowań ;)
Do xx
Z tą brzytwą,to masz racje!Ale jak jest dobry fachowiec potrafi obciąć włosy nawet nożycami krawieckimi!Polecam Panią Wiolettę ma zaklad w Ryneczku.
Nie mogłam się oprzeć temu ,aby skomentować to jak mocno reklamuje się Ola z X-cut (czy to,że w zakladzie jest jak w domu,autor ma na mysli to,że po salonie biegają zwierzątka?) No i Paweł Klimek...czyli jak samemu sobie zrobić dobry PiaR.W Piotrkowie niestety nie ma dobrego fryzjera.Całkiem niezle z obcinaniem radzi sobie Paweł z Keo,ale farbowanie to porażka.
Fryzjerka na Słowackiego/Daniłowskiego chyba Gabriela kiedyś dobrze czesała i farbowała ale teraz podobno słyszałam że jest gorzej. Są tam też stylizacja paznokci robiona przez koleżankę.
Są dobrzy fryzjerzy którzy przyjmują w domach.Na ul. Świerczowskiej Pani Edyta fajnie robi włosy kiedyś chyba prowadziła salon LADIES na ul.Daniłowskiego.
Ostatnio farbuję włosy na jeden i ten sam kolor więc trudno ocenic koloryzacje ale... z 5 lat temu po farbowaniu u p. Pawła byłam zaczepiana na ulicy z pytaniem gdzie mozna tak włosy ufarbować. Z tego co pamiętam zwijał je w rulony i dopiero farbował - efekt super
Jednego szybko,
drugiego powoli,
ale każdego klienta się ogoli.
Jak dla mnie najlepszym fryzjerem jest Pan Michał z salonu Edyta w Mercurym. Zawsze byłam zadowolona z Jego pracy. Polecam!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!