Polecam X Cut Studio na wierzejach :) Fryzjerka przemiła i widać że zna się na rzeczy pełen profesjonalizm.
Każdy ma swojego fryzjera i tyle. Ja znalazłam dobrego dopiero na Wierzejach. Ola w X Cut Studio oprócz świetnych fryzur pozwala mi się odprężyć i zrelaksować bo takiego klimatu nie ma nigdzie. Tam dzięki Pani Oli nabieram energii. Polecam
Salon fryzjerski "U Rafała " profesjonalne podejście do człowieka miła atmosfera i strzyzenie na wysokim poziomie polecam ten salon .
Dawniej chodziłem do fryzjera, do którego miałem po prostu najbliżej. Odkąd kupiłem maszynkę do strzyżenia, to dylemat fryzjerski zniknął. Co 3-4 tygodnie opierdzielę sobie łeb prawie "po skórze" i jest dobrze - nie trzeba się czesać, a łeb można sobie gąbką umyć. I przede wszystkim nie traci się czasu na chodzenie i siedzenie u fryzjera, a koszt sprzętu zwraca się po kilku strzyżeniach. Wszystkim panom polecam takie rozwiązanie - łatwiej i wygodniej mają już tylko łysi! ;) W kwestii fryzur damskich się nie wypowiadam, kobiety i tak same nie wiedzą, czego dokładnie chcą...
Karolciu ja Panna mloda nie bylam tylko gościem weselnym
A mnie "strzyże" ZUS. Nawet z domu nie muszę wychodzić. Obiecali, że jak przejdę na emeryturę, to mnie jeszcze ogolą.
Myślę, że chyba wy...hmm... wydepilują! Ale ja to guuupia jestem...
Karolciu ja Panna mloda nie bylam tylko gościem weselnym .W dodatku Pani fryzjerka nie wspomniala nic na temat lepszego ytrzymania fryzury tylko faktu ze ma za duzo osib i sie nie wyrobi!! Wiec dla mnie profesjonalizm zaden.. hehe no tak moglam z tydzien nie myc to juz wogole utrzymanie na smalcesonie byloby lux;DD
A co. podobalo ci się u Marcinka czerwonego?Posmeral cie po szyi i szepnal czule slowko do uszka? :)
Tak robil każdej :P
Ja osobiście go znam i smiechu warte co robil i jak rozmawial z klientkami! Kazdej mowil "ty".
Poza tym na inne tematy poruszenia nie ma jak na ww.
Sami wlasciciele tu pisza!
W Potrkowie jak i Belchatowie ceny z kosmosu.Ja chodze do znajomej,bo po prostu wypada,bo niby zna moje wlosy.Ale ostatnio nie wyszłam zadowolona...
Polecam salon w REWALU ul.Wesola :) Ewelinka jest profesjonalistka!Cena niekoniecznie mala ale usluga rewelacja.Wiem za co place!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!